
وزیر راه و شهرسازی در اولین روز کنفرانس وزرای حمل و نقل در پاکستان، بر عزم جدی برای تقویت جایگاه ترانزیتی کشورمان در منطقه تأکید کرد و گفت: در این سفر، دیدارهای دوجانبه و چندجانبهای با هدف توسعه کریدورهای تجاری و گسترش همکاریها انجام خواهد شد.
صادق گفت: هدف از این سفر، شرکت در اجلاس منطقهای وزرای حمل و نقل است که به میزبانی دولت پاکستان، مقامات کشورهای منطقه گردهم آمدهاند.
وی افزود: در طول این رویداد، گفتوگوهای دوجانبه و چندجانبهای شکل خواهد گرفت و مهمترین موضوعاتی که در کنفرانس اسلامآباد پیگیری خواهند شد، تسهیل ترانزیت و اتصالات کریدوری منطقهای است.
صادق ادامه داد: در حوزه روابط دوجانبه ایران و پاکستان و با توجه به برگزاری اخیر کمیسیون مشترک اقتصادی، ما مراودات متقابل در زمینه ترانزیت و حمل و نقل جادهای، تسهیل در گمرکات، ترمیم و نوسازی مسیرهای ریلی و همچنین ارتباطات دوجانبهای که باید میان بنادر ایران و پاکستان برقرار شود را پیگیری خواهیم کرد.



نظرات
0