فاطمه آهوخوش در حاشیه این جشنواره گفت: غذای سالم و انتخاب آن برای انسانها از اهمیت ویژهای برخوردار است، چرا که تغذیه صحیح، پدیده رشد را برای ما فراهم میسازد و باعث سلامت جسم و روان میشود، از طرفی غذای سالم انرژی بدن را تأمین میکند و باعث حفظ سلامتی بافتها و بهبود عملکرد ارگانهای مختلف بدن میشود.
حنانه قاسمی پزشک مرکز خدمات جامع سلامت قدس شهرستان کنگان نیز تصریح کرد: این جشنواره با هدف انتقال اطلاعات علمی تغذیه سالم، نقش غذای سالم در ارتقاء ضریب سلامتی افراد، تأثیرگذاری غذای سالم در پیشگیری از بیماریها، نقش صبحانه خوردن در افزایش قدرت یادگیری و پرهیز از خوردن غذاهای فست فود به دانش آموزان برگزار شد.
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت شهرستان کنگان نیز اظهار کرد: دانش آموزان در این جشنواره حدود ۴۰ نوع خوراک شامل دسر، پیشغذا و غذای اصلی، خوراکهای بدون چربی تهیه شده را با شیوههای کاملاً بهداشتی و استفاده از خلاقیت دانش آموزان در معرض دید علاقهمندان قرار دادند.
زهرا مهران پور گفت: هدف این جشنواره، تشویق افراد به استفاده از مواد غذایی طبیعی و غنی از مواد مغذی و افزایش آگاهی آنها نسبت به اهمیت انتخابهای سالم در زندگی روزمره بود.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان، جشنواره غذاهای بومی و محلی به همت شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان، در دبستان ابتدایی شهید مهدی ربیعی در تمبک برگزار شد.
در این جشنواره، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان، پزشک مرکز خدمات جامع سلامت قدس، کارشناس تغذیه و کارشناسان مراکز خدمات جامع سلامت و کارشناسان غیر واگیر شبکه بهداشت نیز حضور داشتند.
نظرات
0