گلچینی از فرهیختگان عرصه اطلاع رسانی بوده که در توسعه آگاهی عمومی ایفای نقش می نمایند
اخبار فوری
آخرین اخبار
بوکسورهای طلایی صاحب خانه می‌شوند
در هیات رئیسه فدراسیون بوکس، میزان پاداش مدال آوران در بیستمین دوره بازیهای آسیایی ناگویا مشخص شد.

جلسه هیأت‌ رئیسه فدراسیون بوکس به ریاست سید روح‌الله حسینی، رئیس فدراسیون، در سالن جلسات این فدراسیون برگزار شد و اعضای هیأت‌ رئیسه در خصوص موضوعات مختلف به بحث و تبادل نظر و اتخاذ تصمیم پرداختند.

یکی از مهم‌ترین مصوبات این جلسه، تعیین پاداش مدال ‌آوران بوکس ایران در بیستمین دوره بازی‌های آسیایی ناگویا بود. بر اساس مصوبه هیأت‌ رئیسه، به مدال‌ آوران طلا، نقره و برنز این رقابت‌ها به ترتیب یک میلیارد تومان، ۴۰۰ میلیون تومان و ۲۰۰ میلیون تومان پاداش نقدی اهدا خواهد شد.

همچنین سید روح‌الله حسینی، رئیس فدراسیون بوکس، اعلام کرد در صورت کسب مدال طلای بازی ‌های آسیایی ناگویا، از محل حساب شخصی خود یک واحد آپارتمان ۸۰ متری در تهران به مدال‌ آور طلای بوکس ایران اهدا خواهد کرد.

 
شناسه خبر : 28286
تاریخ : 1405/6/24 10:46:57
لینک خبر :  https://daryaaknar.ir/sl/LkqsOk
نویسنده خبر :
X

🔶 محبوبه سلطانی نژاد 

🔹 خبرنگار #نشریه_دریاکنار

برچسب ها #بوکسورهای طلایی #رئیسه فدراسیون بوکس

اخبار مرتبط

نظرات

0
دیدگاه های ارسال شده توسط شما پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهند شد. پیام هایی که غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشند منتشر نخواهد شد.