سمیه رسولی افزود: عملیات تجهیز ۲ خودرو کانون به عنوان کتابخانههای سیار روستایی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با تخصیص ۱۷۷ میلیون تومان اعتبار از محل اعتبارات مقابله با آسیبهای اجتماعی از سوی اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری انجام شده است.
وی اضافه کرد: هم اینک ۱۸ روستا در شهرستان دشتستان ، ۱۲ روستا در شهرستان تنگستان و جزیره شیف بوشهر تحت پوشش کتابخانه سیار روستایی این کانون هستند.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان بوشهر یادآورشد:تاثیرگذاری بلند مدت و موثر فعالیتهای فرهنگی هنری به عنوان یک ابزار تربیتی برای داشتن جامعهای سالم و به دور از بزهکاری برکسی پوشیده نیست و اجرای چنین برنامههایی نقش مهمی در دستیابی به این هدف دارد.
رسولی گفت: تجهیز خودروهای سیار کانون بی شک بر کیفیت خدمات رسانی این مراکز فرهنگی سیار به کودکان و نوجوانان مناطق دور افتاده و کم برخوردار یا غیر برخوردار استان تاثیرگذاری قابل توجهی دارد.
وی با بیان اینکه تمام فعالیتهای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کتاب محور است ادامه داد: یکی از کارکردهای کتابخانههای سیار روستایی رساندن کتابهای متنوع در ردههای سنی مختلف و اجرای برنامههای فرهنگی برای همه کودکان و نوجوانان در دوردست ترین روستاهای استان و کم کردن فاصله بین کودکان و نوجوانان با کتاب است.
به گفته رسولی هرچند در زمان حاضر ۱۰ شهرستان استان بوشهر صاحب مراکز ثابت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هستند اما هنوز روستاهای دورافتاده ای هستند که از نعمت این مراکز محروم و تلاش شده با کتابخانههای سیار روستایی این محرومیت برطرف شود.
وی یادآورشد: در زمان حاضر ۲ کتابخانه سیار روستایی و یک کتابخانه پستی در کنار مراکز ثابت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در استان بوشهر فعال هستند که با توجه به گستردگی روستاهای استان شمار این مراکز سیار محدود است.
رسولی با اشاره به محروم بودن بیشتر مدرسههای روستایی از کتابخانه کلاسی اضافه کرد: تلاش میشود با پشتیبانی و حمایت لازم از سوی استان بتوانیم کتابخانههای سیار روستایی بیشتری را در استان تجهیز و فعالیتهای فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان را به دورترین مناطق استان گسیل دهیم.
وی ادامه داد: تلاش میشود امسال یک کتابخانه سیار شهری برای کودکان مناطق جنوبی و کم برخوردار شهرستان بوشهر بعنوان مرکز استان راهاندازی شود.
نظرات
0