دهقانی افزود : در رتبه بندی تایمز ۲۰۲۲، دانشگاههای علوم پزشکی مازندران، علوم پزشکی ارومیه، آزاد اسلامی نجف آباد، علوم بهزیستی و توانبخشی، علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، علوم پزشکی زنجان، خلیج فارس، علوم پزشکی کاشان، دامغان، صنعتی سهند، علوم پزشکی سمنان و مراغه که سال گذشته در این رتبهبندی حضور نداشتند، امسال توانستهاند حضور داشته باشند.
رییس ISC تصریح کرد: در پایگاه رتبه بندی تایمز، در سالهای ۲۰۱۲ الی ۲۰۱۴ از ایران تنها یک دانشگاه حضور داشت. در سال ۲۰۱۵ دو دانشگاه صنعتی شریف و صنعتی اصفهان در این رتبهبندی حضور یافته و در سال ۲۰۱۶ تعداد دانشگاهها به ۸ مورد رسیده است. تعداد دانشگاهها در سال ۲۰۱۷ به ۱۳ و در سال ۲۰۱۸ به ۱۸ و در سال ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ به ترتیب به ۲۹، ۴۰ و ۴۷ دانشگاه افزایش یافته است.
وی افزود: در سال ۲۰۲۲ با ورود ۱۲ دانشگاه جدید، شاهد حضور ۵۸ دانشگاه حائز رتبه از جمهوری اسلامی ایران در جمع ۱۶۰۰ دانشگاه برتر جهان از۹۹ کشور هستیم و (نام چهار دانشگاه نیز در این رتبهبندی به عنوان reporter آورده شده است) این موضوع نویدبخش حرکت هر چه بیشتر دانشگاههای توانمند ایران در رتبه بندیهای معتبر بینالمللی است.
درجدول زیر اسامی دانشگاه های برتر در رتبه بنده تایمز آمده است .
دهقانی گفت: رتبه دانشگاههای ایران در جدول زیر نشان داده شده است. لازم به ذکر است که دانشگاههایی که رتبهبندی آنها در بازه یکسان هستند، همگی هم رتبه بوده و ترتیب اسامی ذکر شده در این گزارش مطابق با سامانه رتبهبندی تایمز و بر اساس حروف الفبا (به لاتین) است. دانشگاههایی که با علامت * نشان داده شدهاند، دانشگاههایی هستند که برای اولین بار در این رتبهبندی حضور پیدا کرده اند.
روششناسی رتبه بندی تایمز
رییس ISC در ادامه گفت: پایگاه رتبهبندی تایمز یکی از نظامهای معتبر بینالمللی است که از سال ۲۰۰۴ مراکز آموزش عالی را در سرتاسر جهان مورد ارزیابی و رتبه بندی قرار داده است. این رتبهبندی از ۱۳ شاخص به شرح جدول زیر در قالب ۵ معیار کلی آموزش با وزن ۳۰ درصد، پژوهش با وزن ۳۰ درصد، استنادات با وزن ۳۰ درصد، وجهه بینالمللی با وزن ۷.۵ درصد و ارتباط با صنعت با وزن ۲.۵ درصد بهره گرفته است.
روابط عمومی دانشگاه خلیج فارس این دستاورد را را به خانواده بزرگ دانشگاه خلیج فارس تبریک عرض میکند.
نظرات
0