دکتر اکبر منصوری نسب رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان بوشهر در نشست روسا، معاونین و کارشناسان دانشگاه فنی و حرفه ای استان بوشهر و کمیته امداد امام خمینی(ره) بوشهر به منظور انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک بیان داشتند: دانشگاه فنی و حرفه ای بعنوان پایه و اساس آموزشهای مهارتی در کشور راهبردی برای توانمندسازی جامعه اطراف و استمرار رشته های تقاضا محور می باشد تا بتوانند با ظرفیت بالقوه استان ماموریت دانشگاه را به بالفعل تبدیل کند.
وی افزودند: آموزش های مهارتی جهت رفع مشکل اشتغال یک امر بدیعی و ضرورت است لذا دانشگاه فنی و حرفه ای قسمت زیادی از دغدغه اشتغال استان ها را حل می کند.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان بوشهر با اشاره به دانشگاه فنی و حرفه ای زمینه ای برای ایجاد فرهنگ مهارت آموزی در خانواده و جامعه ؛ زمینههای لازم برای کسب مهارت، ایجاد اشتغال و کارآفرینی برای جوانان در دانشگاه فنی و حرفه ای فراهم می باشد و دانشگاه فنی و حرفه ای با تربیت تکنسینها و مهندسان ماهر، شایسته و کارآفرین و نیز تعامل با مراکز صنعتی و بخشهای دولتی و خصوصی توانسته است ضمن ایجاد 65 درصد اشتغال برای فارغ التحصیلان جهت ورود به بازار کار به فرهنگ مهارت آموزی در خانواده و جامعه نقش بسزایی دهد.
دکتر اکبر منصوری نسب: هدف از این تفاهمنامه ، برنامه ریزی ومشارکت در توانمندسازی اقتصادی مددجویان ، هم افزایی ظرفیت های طرفین در راستای ارتقای شاخص های اشتغال، تشریک مساعی واتخاذ تدابیر لازم جهت پایدار سازی مشاغل ایجاد شده برای مستعدین و ارائه آموزشهای مهارتی کارآفرینی در راستای کمک به رونق بازار و کسب و کار مددجویان می باشد.
محمد رضا میری مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان بوشهر اعلام کرد:این تفاهمنامه به منظور ارتقای مهارتی، توانمندسازی اقتصادی و اشتغال مددجویان مورد حمایت کمیته امداد با استفاده از ظرفیت های علمی و امکانات دانشگاه فنی و حرفه ای منعقد شده است.
وی در ادامه افزود: از جمله اهداف این تفاهم نامه عبارتند از برنامه ریزی و مشارکت در توانمندسازی اقتصادی مددجویان تحت حمایت کمیته امداد، مشارکت و هم افزایی ظرفیتهای طرفین در راستای ارتقای شاخصهای اشتغال و خودکفایی و تشریک مساعی و اتخاذ تدابیر لازم جهت پایدارسازی مشاغل ایجاد شده برای مستعدین اشتغال تحت حمایت کمیته امداد.
محمد رضا میری برگزاری دورههای آموزشی فنی و تخصصی، ارائه مشاوره و راهنمایی، ایجاد فرصتهای شغلی و نظارت بر طرحهای اشتغال را از جمله برنامه های مهم و حائز اهمیت کمیته امداد در جهت توانمندسازی و خودکفایی خانوادههای تحت حمایت عنوان کرد و افزود: از طریق استعداد سنجی و ارائه مشاوره و راهنماییهای لازم به خانوارهای تحت حمایت در تلاشیم آنان را به سمت استقلال اقتصادی سوق دهیم تا به خودکفایی کامل برسند.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان بوشهر با تاکید بر اینکه پس از ارائه آموزشهای شغلی به مددجویان، از طریق پرداخت تسهیلات اشتغال و کاریابی مشغول بکار می شوند گفت: بیش از ۹۰ درصد آموزش های مهارتی به مددجویان کمیته امداد منجر به اشتغال می شود.
نظرات
0