آخرین اخبار
دعوت سهیلا سلطانی (سردبیر دریاکنار) از دکتر پزشکیان (رئیسجمهور منتخب ایرانیان) برای حضور در مراسم اختتامیه فستیوال کوچه
.jpg)
بوشهر – سهیلا سلطانی (سردبیر نشریه دریاکنار)، با ارسال پیامی رسمی از دکتر مسعود پزشکیان (رئیسجمهور منتخب ایرانیان)، دعوت کرد تا در مراسم اختتامیه فستیوال فرهنگی-هنری کوچه در بوشهر حضور یابد.
سلطانی با اشاره به اهمیت این رویداد در ایجاد انگیزه و امید در میان جوانان کشور، حضور رئیسجمهور منتخب در این مراسم را گامی مؤثر در راستای حمایت از استعدادهای جوان و تقویت حرکتهای فرهنگی مردمی دانست.
وی در این درخواست تأکید کرد: فستیوال کوچه نماد پویایی فرهنگی و هنری جوانان این سرزمین است و حضور جناب آقای دکتر پزشکیان در جمع فرزندان این مرز و بوم، بیشک مایه دلگرمی و انگیزهای مضاعف برای ادامه راه خواهد بود.
فستیوال کوچه که با هدف احیای موسیقی و هنر اصیل ایرانی و حمایت از هنرمندان بومی برگزار میشود، یکی از مهمترین رویدادهای فرهنگی سال در استان بوشهر به شمار میرود و مورد توجه بسیاری از فعالان فرهنگی کشور و جهان قرار گرفته است.
شناسه خبر : 20375
تاریخ : 1404/2/6 09:15:35
لینک خبر : https://daryaaknar.ir/sl/RVMllf
نظرات
0