گلچینی از فرهیختگان عرصه اطلاع رسانی بوده که در توسعه آگاهی عمومی ایفای نقش می نمایند
اخبار فوری
آخرین اخبار
سپیدان همواره مهد حماسه، هنر و خلاقیت بوده است
وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در جشنواره سیب سپیدان، سیب را نماد پاکی، سلامت و نجابت دانست و بر ثبت این جشن به عنوان میراث‌ فرهنگی-طبیعی منطقه تأکید کرد.

سیدرضا صالحی‌امیری در این مراسم با تأکید بر پیوند معنایی و فرهنگی سیب و سپیدان گفت: سیب نماد پاکی، نجابت و سلامت است و مردمان سپیدان همواره تجسم این ارزش‌ها بوده‌اند. امروز سیب به جشن تبدیل شده و ما با ثبت این رویداد در تقویم استان، میراثی از خلاقیت و هنر مردمان این دیار را به یادگار خواهیم گذاشت.

وزیر میراث‌فرهنگی ادامه داد: سپیدی که نام این دیار را زیبا و ویژه کرده، در فرهنگ ما نماد پاکی، نجابت و سلامت است. این جشنواره نشان می‌دهد چگونه طبیعت، هنر و فرهنگ در سپیدان پیوندی بی‌نظیر یافته‌اند و ما امروز به نمایندگی از همه ایرانیان، این دستاورد ارزشمند را ارج می‌نهیم.

شناسه خبر : 23143
تاریخ : 1404/7/19 05:52:51
لینک خبر :  https://daryaaknar.ir/sl/ZOYppw
نویسنده خبر :
X

🔶علی صادقی اظهر
🔹 روزنامه نگار
🔹 عضو صندوق هنر وزارت ارشاد
🔹 مدیریت مرکز نوآوری و شتابدهی دریاکنار
🔹مدیر گروه مردمی عاشقان ولایت

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
h    103.984
w    865    

103.984

865

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13

 

13

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
برچسب ها #صالحی امیری #وزیر میراث فرهنگی #جشنواره سیب سپیدان #گروه مردمی عاشقان ولایت #دریاکنار

نظرات

0
دیدگاه های ارسال شده توسط شما پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهند شد. پیام هایی که غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشند منتشر نخواهد شد.