گلچینی از فرهیختگان عرصه اطلاع رسانی بوده که در توسعه آگاهی عمومی ایفای نقش می نمایند
اخبار فوری
آخرین اخبار
تشریح برنامه‌های هفته دفاع مقدس در زنجان
فروزنده: ۸ هزار و ۴۳۲ برنامه هفته دفاع مقدس در استان زنجان اجرا می‌شود
جانشین فرمانده سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان از اجرای ۳۹ عنوان برنامه اصلی و بیش از ۸ هزار برنامه در پایگاه‌ها، حوزه‌ها و کانون‌های بسیج خبر داد. تجمع میدانی در میدان انقلاب زنجان، یادواره شهدای جنگ ۱۲ روزه و طرح‌های محرومیت‌زدایی از جمله برنامه‌های اعلام‌شده برای این هفته است.

 

جانشین فرمانده سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان، در نشست با خبرنگاران، برنامه‌های هفته دفاع مقدس در استان را تشریح کرد و گفت: شعار محوری امسال «لبیک یا خامنه‌ای» است و این برنامه‌ها با هدف تقویت فرهنگ ایثار و شهادت و انتقال مفاهیم دفاع مقدس به نسل جوان برگزار می‌شوند.

به گزارش عزت‌الله مظفری، نماینده و خبرنگار پایگاه خبری دریاکنار در استان زنجان، سرهنگ محمد فروزنده در این نشست، ضمن قدردانی از حضور خبرنگاران، اظهار کرد: ۳۹ عنوان برنامه اصلی در سطح سپاه استان پیش‌بینی شده و ۸ هزار و ۴۳۲ برنامه متنوع نیز در پایگاه‌ها، حوزه‌ها و کانون‌های بسیج در سراسر استان اجرا خواهد شد.

او با اشاره به رویکرد تلفیقی برنامه‌های امسال افزود: جهاد تبیین و محرومیت‌زدایی از محورهای اجرای برنامه‌هاست تا ضمن زنده نگه‌داشتن یاد شهدا، بخشی از مشکلات مردم نیز پیگیری شود.

فروزنده درباره تغییرات برنامه‌های امسال گفت: با توجه به شرایط کشور، رژه نیروهای مسلح برگزار نمی‌شود و به‌جای آن، تجمعی میدانی در میدان انقلاب زنجان برگزار خواهد شد. همچنین رزمایش اقتدار «جان‌فدایان ایران امام‌رضایی» برای ۹ مهرماه برنامه‌ریزی شده است.

جانشین فرمانده سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان از برگزاری نخستین یادواره شهدای جنگ ۱۲ روزه رمضان خبر داد و گفت: این مراسم اول مهرماه پس از نماز مغرب و عشا در حسینیه اعظم زنجان برگزار می‌شود. به گفته او، این یادواره با هدف تبیین پیوند دفاع مقدس و جبهه مقاومت برای مردم استان، به‌ویژه نسل جوان، برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به برنامه‌های فرهنگی و محرومیت‌زدایی اظهار کرد: توزیع ۷ هزار و ۶۵۰ بسته لوازم‌التحریر در قالب طرح «هم‌کلاسی مهربان»، تأمین ۲۰ هزار مترمربع ایزوگام برای منازل مددجویان مناطق محروم و اجرای پروژه‌های عمرانی در قالب «پویش بنای همدلی» در دستور کار قرار دارد.

فروزنده همچنین گفت: مردم استان تاکنون ۳۰ هزار بطری آب معدنی برای رزمندگان جبهه مقاومت ارسال کرده‌اند و پیش‌بینی می‌شود این رقم با مشارکت خیران به ۱۰۰ هزار بطری برسد.

او روایتگری در تجمعات شبانه، برگزاری میزهای خدمت برای پاسخ‌گویی به ایثارگران، اردوهای جهادی و آموزش‌های پدافند غیرعامل در مدارس و دانشگاه‌ها را از دیگر برنامه‌های هفته دفاع مقدس برشمرد.

جانشین فرمانده سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان در پایان با اشاره به آیه «إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ يَنْصُرْكُمْ» گفت: برنامه‌های امسال با هدف تقویت امید و ترویج سیره عملی شهدا برگزار می‌شود تا فرهنگ مقاومت در مسیر عزت و پیشرفت کشور تداوم یابد.

شناسه خبر : 28429
تاریخ : 1405/7/2 09:46:51
لینک خبر :  https://daryaaknar.ir/sl/5e4csL
نویسنده خبر :
X

🔶 دکتر فردین احمدی

🔹 مدیر مسئول  و صاحب امتیاز انتشارات بین المللی حوزه مشق

🔹 مدرس دانشگاه

🔹فعال رسانه (تلویزیون،رادیو،خبرگزاری ها و...)

🔹 مدیر مسئول سایت حوزه مشق

🔹 مدیر مسئول سایت فروشگاه کتاب باز حوزه مشق

🔹دبیر انجمن ادبی کشف استعداد برتر

اخبار مرتبط

نظرات

0
دیدگاه های ارسال شده توسط شما پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهند شد. پیام هایی که غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشند منتشر نخواهد شد.