دکتر ماریا خویشدوست در بازدید مشترکی که با حضور اعضای کارگروه آرد و نان شهرستان و بخشدار آبپخش از نانواییهای این شهر صورت گرفت، افزود: نظارت و کنترل شرایط بهداشتی صنوف به منظور جلوگیری از انتقال بیماریها، حفظ بهداشت عمومی، ارتقاء سطح بهداشت و ایجاد شرایط بهداشتی مناسب در محیطهای عمومی و کسبوکارها ضروری است.
دکتر خویشدوست اضافه کرد: این اقدامات میتوانند به کاهش انتقال بیماریها، افزایش اطمینان مشتریان از شرایط بهداشتی صنوف و ارتقاء سطح بهداشت و سلامت عمومی منجر شوند.
وی تأکید کرد: طبق برنامهریزی انجام شده در کارگروه آرد و نان دشتستان، نظارت بر نانواییهای بخشهای مختلف شهرستان در چند مرحله در دستور کار قرار گرفته است.
دکتر خویشدوست تصریح کرد: در بازدید مشترکی از نانواییهای شهر آبپخش انجام شد، دو نانوایی به دلیل رعایت موازین بهداشتی و مشتری مداری بهعنوان نانوایی نمونه معرفی و در همان محل از متصدی با اهدای لوح یادبود تقدیر به عمل آمد.
وی همچنین تصریح کرد: یک نانوایی اخطاریه بهداشتی دریافت نمود و در صورت برطرف نکردن مشکلات و نواقصات بهداشتی جهت کسر سهمیه آرد به کمیسیون مربوطه معرفی شود.
رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان خاطرنشان کرد: سلامت مردم اولویت اصلی حوزه سلامت است و از شهروندان خواهشمندیم در صورت مشاهده مشکلات بهداشتی در صنوف با تلفن ۱۹۰ یا مراجعه حضوری به شبکه بهداشت و درمان در پیگیری جدی مشکلات کمک نمایند.
نظرات
0