آسیه خسروی لقب در گفتوگو با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشتستان افزود: با توجه به اینکه هر ساله تعداد زیادی از افراد در اثر مسمومیت جان خود را از دست میدهند یا دچار آسیب میشوند، آگاهی سازی در خصوص پیشگیری از انواع مسمومیتها میتواند کمک کننده باشد.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه لحظات اولیه پس از بروز مسمومیت، برای نجات فرد مسموم حیاتی است، بلافاصله پس از برخورد با موارد مسمومیت با تلفن ۱۹۰ و یا ۱۱۵ تماس بگیرید.
خسروی لقب تصریح کرد: شایعترین علت بروز مسمومیت در جهان، مصرف داروها بیش از مقادیر درمانی است و توصیه میشود که با مصرف خودسرانه بدون تجویز پزشک، سلامت خود را به خطر نیندازید و از مصرف بیش از مقادیر توصیه شده داروها خودداری نمایید.
وی همچنین بیان کرد: اکثر مسمومیتهای اتفاقی در کودکان زیر ۵ سال و به علت عدم توجه والدین رخ میدهد به همین خاطر توصیه میشود، داروها را دور از دید و دسترس کودکان و در ارتفاع بالا و در کمد مجهز به قفل نگهداری نمایید، همچنین در هنگام بیماری کودکتان مراقب باشید تا دوز تکراری دارو به وی ندهید.
خسروی لقب تأکید کرد: از قرار دادن دارو در کیفدستی پرهیز کنید تا مانع خورده شدن دارو توسط کودکان شوید.
مسئول امور دارویی شبکه بهداشت و درمان دشتستان با بیان اینکه داروهای خود را در مقابل چشم کودکان مصرف نکنید، گفت: چرا که کودکان از رفتار بزرگسالان تقلید میکنند و ممکن است دور از چشم والدین داروها را به دهان ببرند.
وی همچنین توصیه کرد: نکتهای که در هنگام دارو دادن به کودکان بایستی توجه شود این است که به او تفهیم کنید که این دارو است و از کلماتی مثل آبنبات، شکلات و یا خوراکی استفاده نکنید.
نظرات
0