طاهره قاسمی اظهار داشت: لازم است مواد شیمیایی، شوینده، داروها و ... را در منزل درون کمدهای دارای قفل و دور از دید و دسترس کودکان قرار دهید.
وی بیان داشت: عمدهترین موارد مسمومیت در کودکان در اثر خوردن داروها، مواد شیمیایی و محصولات خانگی مانند مواد آرایشی بهداشتی، فرآوردههای شوینده، سفیدکننده ولوله بازکن، لاک پاککن (استون) و گیاهان سمی بوده است.
مسئول واحد امور دارویی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم افزود: محصولات شیمیایی و شوینده، نفت و بنزین را همیشه در ظرف اصلی آن نگهداری کنید، هیچگاه این فرآوردهها را در ظرف مواد خوراکی (مانند بطری نوشابه) نگهداری نکنید چراکه این عمل سبب خورده شدن اتفاقی این مواد توسط کودکان میشود.
قاسمی بابیان اینکه از دسترسی کودکان به اسباببازیهای دارای باتری، خصوصاً باتریهای دیسکی و مینیاتوری جلوگیری نمایید خاطرنشان کرد: شماره تلفنهای ضروری ازجمله شماره تلفن مرکز اطلاعرسانی داروها و سموم ۱۹۰ شماره تلفن اورژانس ۱۱۵ و ... را همیشه در دسترس داشته باشید.
مسئول امور دارویی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم بیان داشت: اگر به کودک خود دارو میدهید به او تفهیم کنید که این دارو است و از کلماتی مثل آبنبات، شکلات و یا خوراکی استفاده نکنید.
وی ضمن بیان اینکه کودکان زیر ۵ سال، پرخطرترین گروه سنی ازنظر بروز مسمومیت هستند افزود: کودکان خردسال ممکن است هر چیزی را به دهان ببرند که این عمل بخشی از آموزش و درک این گروه سنی از محیط اطرافشان است و این عمل زمینهساز بروز مسمومیت است.
نظرات
0