پارس جنوبی در استان بوشهر یکی از ظرفیتهای مهم سرمایهگذاری، تولیدی و اشتغالزایی و از دستاوردهای انقلاب اسلامی محسوب میشود.
پارس جنوبی نماد توسعه صنعتی در دوران پس از انقلاب اسلامی و تبلور جهاد اقتصادی و صیانت از منافع ملی محسوب میشود و در این راستا این منطقه صنعتی نماد تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی در خودکفایی ایران اسلامی در راستای مقابله با جنگ اقتصادی دشمن است.
بر اساس آمارها اکنون ظرفیت برداشت روزانه گاز از میدان مشترک پارس جنوبی به بیش از 700 میلیون مترمکعب در روز رسیده که با تکمیل طرحهای در دست اجرا این میزان تا سال آینده افزایش مییابد.
به گفته مدیر تولید و عملیات شرکت نفت و گاز پارس تاکنون در مجموع 336 حلقه چاه حفاری، 39 سکوی فراساحلی و 3 هزار و 200 کیلومتر خط لوله در میدان پارس جنوبی نصب و در مدار بهرهبرداری قرار گرفته است.
علیرضا عبادی راهاندازی 13 پالایشگاه گاز در منطقه جنوبی استان بوشهر در عسلویه و کنگان را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: این پالایشگاهها وظیفه دریافت، تصفیه و ارسال فراوردههای گازی به مبادی مصرف برعهده دارند.
تولید بیش از 75 درصد گاز کشور از پارس جنوبی
وی تولید بیش از 75 درصد گاز کشور از پارس جنوبی را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: در 19 سال گذشته بیش از 2 هزار میلیارد مترمکعب گاز به ارزش 360 میلیارد دلار از میدان پارس جنوبی تولید شده است.
پارس جنوبی در تأمین گاز طبیعی، طرحهای کلان اقتصادی کشور نقش مهم و اثرگذاری دارد و این تأسیسات نشان از غرور و اقتدار ملی، اقتصادی و توانمندی ایران اسلامی دارد.
فرآوری 550 میلیون مترمکعب گاز در شبانهروز
مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی با اشاره به سهم 75 درصدی این مجتمع در تأمین سبد انرژی کشور گفت: اکنون مجتمع گاز پارس جنوبی با تمام ظرفیت در مدار تولید قرار و توان فرآوری 550 میلیون مترمکعب گاز در روز را دارد.
هادی هاشمزاده فرهنگ اضافه کرد: با تکیه بر توان و تخصص نیروهای جوان و کارآمد امسال تاکنون 153 میلیارد مترمکعب گاز شیرین از مجتمع گاز پارس جنوبی به شبکه سراسری انتقال یافته است.
نظرات
0