علی باستین در کارگروه توسعه مهارت استان بوشهر با اشاره به نقش مهم این کارگروه در مهارتآموزی، ایجاد بازار کار و اشتغالزایی جوامع هدف، اظهار داشت: در سال جاری 38 درصد تعهد اشتغال به فارغالتحصیلان دانشگاهی اختصاص یافته است که نیاز است به مهارت تخصصی این جوانان توجه ویژهای شود.
وی با بیان اینکه ظرفیتهای اشتغالزایی استان بوشهر در بخشهای مختلف باید مورد توجه قرار گیرد، خاطرنشان کرد: باید در این راستا سند مهارتآموزی استان بوشهر برای 19 گروه هدف بهروزرسانی شود.
وی با بیان اینکه شورای برنامهریزی و توسعه در سالهای قبل دارای ۱۲ کارگروه تخصصی بود خاطرنشان کرد: برای تسریع در طرحها و جلوگیری از موازی کاری دولت تعداد کارگروهها را به ۴ کارگروه تقلیل داد که برخی از کارگروهها با هم ادغام شدند و برخی دیگر نیز حذف شدند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر تاکید کرد: همه دستگاههای اجرایی باید در چارچوب سند مهارتآموزی متناسب با بازار کار جوانان بومی استان برنامهریزی کنند.
در این راستا همه دستگاههای اقتصادی استان مکلفند با ایجاد سازوکاری مشخص و با هدف توسعه اشتغال نیروهای بومی استان، نسبت به تدوین پیوست مهارتی برای تمامی طرحهای اقتصادی، صنعتی، معدنی، کشاورزی، شیلاتی و گردشگری اقدام کنند و اداره کل فنی و حرفه ای استان نیز متناسب با این پیوست برنامهریزی لازم را برای مهارت آموزی نیروهای مورد نیاز طرحها بعمل آورد.
باستین گفت: طبق قانون دستگاههای اجرایی مکلفند تجهیزات و امکانات بلا استفاده خود را در بخشهای مختلف مهارتی از جمله صنایع دریایی و شیلات در اختیار آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر قرار دهند.
وی برگزاری آموزشهای مهارتی در هر خوابگاه دانشجویی را مورد تاکید قرار داد و اضافه کرد: دانشگاه خلیج فارس این مهم را باید دنبال و عملیاتی کند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر ادامه داد: شهرداری مراکز شهرستانها مکلف به راهاندازی بازارچه دائمی عرضه مستقیم و فروش محصولات تولیدی هستند.
نظرات
0