به گزارش دریاکنار و نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان تنگستان، مهندس حسن اوجی گفت: کارشناسان شبکه بهداشت و درمان تنگستان بهصورت مستمر بر مراکز عرضه مواد غذائی نظارت دارند.
وی ادامه داد: در بازدیدهای صورت گرفته ضمن بررسی تاریخ انقضاء مواد غذائی، نحوه نگهداری مواد غذائی، داشتن کارت سلامت، شرایط نگهداری مواد غذائی، نحوه عرضه مواد غذائی و بهسازی و بهداشتی بودن محل عرضه نیز بررسی میگردد و درصورتیکه هر واحد صنفی شرایط و قوانین مربوط به مراکز عرضه مواد غذائی را رعایت نکرده باشد ضمن آموزش در جهت رفع نواقص، در صورت عدم توجه به تذکرات، با طی مراحل قانونی اقدامات لازم با واحد متخلف صورت میگیرد.
مهندس اوجی تصریح کرد: شهروندان میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با تماس با شماره ۱۹۰ وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با ثبت تخلف صورت گرفته، ما را در جریان قرار داده تا در سریعترین زمان ممکن اقدامات لازم جهت رفع آن مشکل انجام شود.
نظرات
0