وظایف انجمن صنفی:
۱-کوشش درجهت استیفای حقوق وخواست های مشروع و قانونی اعضا از طریق ایجاد زمینههای مساعد به منظور نیل به اهداف انجمن.
۲- برنامه ریزی و پی گیری درجهت ارتقای سطح مهارت حرفه ای اعضا.
۳- آموزش فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی اعضا به منظور ارتقای سطح آگاهی های لازم در شناخت و تامین حقوق آنان از طریق برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت، ضمن خدمت و دانشگاهی و همچنین تاسیس دانشکده های تخصصی و موسسات آموزش عالی با رعایت ضوابط قانونی.
۴- بررسی و تحقیق درباره مشکلات و نارسایی های اقتصادی، شغلی، مهارتی در جهت افزایش بهره وری و سطح کیفی خدمات فرهنگی و ارایه پیشنهادات اصلاحی علمی و عملی به اعضا، مدیران و مسوولان مربوط.
۵- جمع آوری مستمر آمار و اطلاعات صنفی و تجزیه و تحلیل آن جهت بررسی و تحقیق درباره مشکلات، شناخت نیازها و اولویت های اعضا.
۶- دریافت ورودیه، حق عضویت وکمک های مالی داوطلبانه اعضا و قبول هدیه، کمک های نقدی و غیرنقدی اشخاص حقیقی وحقوقی دولتی و غیردولتی و افراد غیرعضو در چارچوب مقررات قانونی.
۷- همکاری درجهت تأسیس، تقویت وگسترش شرکت های تعاونی(مسکن، مصرف، اعتبار و…) و صندوق های قرض الحسنه درچارچوب وظایف انجمن صنفی وتلاش جهت تامین امکانات رفاهی برای اعضا با رعایت مقررات مربوط.
۸- همکاری با وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی در جهت شناخت بهتر مشکلات کارگری اعضا و اجرای قانون کار.
۹- حمایت از حقوق و منافع صنفی و حرفهای اعضا از طریق ارایه پیشنهاد و جلب پشتیبانی مراجع و سازمان های دولتی و ملی.
۱۰- خرید، فروش و تملک اموال منقول و غیرمنقول انجمن صنفی به نام و به حساب انجمن صنفی مشروط به آنکه به قصد تجارت و جلب نفع نباشد.
۱۱- شرکت در مذاکرات حرفه ای با سایر سازمان های کارگری ذیربط مشمول قانون کار و انعقاد پیمان های دسته جمعی با کارفرمایان و سازمان های کارفرمایی.
۱۲- پیوستن به نهادها و سازمان های کارگری و یا انجمنهای صنفی همگن و یا خروج از آن ها، به منظور تشکیل یا عضویت درآنها پس از تصویب مجمع عمومی با رعایت مقررات قانونی.
۱۳- فعالیت مشترک با کانون های انجمن های صنفی مربوط درحدود قوانین و مقررات کشور و اساسنامه.
۱۴- همکاری با سایر تشکلهای صنفی مربوط و انجام سایر وظایف و اختیاراتی که به موجب مقررات قانونی بر عهده انجمن های صنفی قرار داده شده یا خواهد شد.
۱۵- همکاری و مشارکت با سازمان های دولتی و غیردولتی از جمله وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، شهرداری ها و سایر جهت برگزاری جشنواره ها، کارگاه های آموزشی، همایش های تخصصی و مانند اینها.
۱۶- ارائه خدمات مشورتی و اجرایی در حوزه تخصصی انجمن صنفی به اشخاص حقیقی و حقوقی دولتی و غیردولتی.
۱۷- ارائه خدمات حقوقی صنفی وحرفه ای به اعضا.
۱۸- معاضدت و حمایت قضایی در امور صنفی و حرفه ای به اعضا.
۱۹- پذیرش امر داوری اعم از تعیین داور در چارچوب فعالیت انجمن.
۲۰- معرفی کارشناس روزنامه نگاری و حرفه ای مرتبط به مراجع قضایی در صورت اعلام نیاز.
۲۱- تلاش در جهت استقلال مالی و حرفه ای و امنیت شغلی اعضا.
۲۲- تلاش برای ارتقای اخلاق حرفه ای روزنامه نگاری.
۲۳- اطلاع رسانی به اعضا و ارتقای سطح دانش حرفه ای روزنامه نگاری از طریق رسانه های مجازی و مکتوب.
نظرات
0