گلچینی از فرهیختگان عرصه اطلاع رسانی بوده که در توسعه آگاهی عمومی ایفای نقش می نمایند
اخبار فوری
آخرین اخبار
طرز تهیه زرشک پلو مجلسی و خوشمزه برای مهمانی
مواد لازم برای 4 نفر مناسب می باشد.

مواد لازم برای 4 نفر:

برنج          4 پیمانه

مرغ           4 تیکه{ترجیحا ران مرغ}

روغن          به میزان لازم

رب            5 یا 6 قاشق غذاخوری{بستگی به نوع رب و میزان رنگدهی رب داره}

پیاز            یک عدد بزرگ یا دوتا کوچک

هویج          1 عددمتوسط

فلفل دلمه       1 عدد کوچک

نمک،فلفل،زردچوبه،پودر سیر         به مقدار لازم

طعم دهنده مرغ       1عدد{اگر طعم دهنده میزنید حتما نمک کمتر اضافه کنید}

زرشک             5 قاشق غذاخوری

زعفران           1 عدد فنجان کوچک{میتونید زعفران رو حذف کنید}

چوب دارچین      یک تکه کوچک

گلاب             1 قاشق غذاخوری

هل               2 عدد{حتما باز کنید و بندازید یا پودر هل بریزید}

آبلیمو           1/5 قاشق مرباخوری

 

مرحله اول

مرغ هارو با نمک و فلفل و زردچوبه طعم دار کنید و ماساژ بدید و 15 الی 20 دقیقه بزارید تو یخچال بمونه

مرحله دوم

تکه های مرغ را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی بشه

مرحله سوم

پیاز هارو تفت بدید وقتی سبک شد نمک ،فلفل، زرد چوبه و پودر سیر را اضافه کنید کمی تفت بدید هویج هارو حلقه حلقه کرده یا نگینی خورد کنید و اضافه کنید.فلفل دلمه را به تکه های بزرگ خورد کرده و اضافه کنید کمی تفت میدیم بعد رب را اضافه میکنیم و تفت میدید تا رب خوشرنگ بشه

مرحله چهارم
مرغ های سرخ شده را روی مواد داخل قابلمه میچینینم چوب دارچین به همراه هل را اضافه میکنیم و به میزان لازم آب اضافه میکنیم حدودا سه یا چهار لیوان زیر مرغ هارو زیاد میکنیم تا آب به جوشه و وقتی قُل زد زیرش رو کم میکنیم و تا دو تا سه ساعت زمان مدیم تا کامل بپزه  در نیم ساعت آخر پخت گلاب ، کمی از زعفران به همراه آبلیمو اضافه میکنیم و طعم دهنده مرغ رو میریزیم اگر دوست ندارید میتونید طعم دهنده و آبلیمو رو حذف کنید{اگر عجله دارید زیرش رو متوسط بزارید بمونه}

مرحله پنجم

در قابلمه دیگه آب رو میریزیم تا جوش بیاد تا برنج رو ابکش کنیم بعد از آبکشی برنج برای ته دیگ میتونید به روغن کمی زرد چوبه بزنید و سیب زمینه حلقه حلقه بزارید یا نان بزارید و روش برنج اضافه کنید بزارید دم بکشه 

مرحله ششم 

زرشک را در روغن تفت میدیم  {میتونید اگر خلال بادام یا پسته دارید اضافه کنید} برنج دم کشیده رو به همراه زعفران به زرشک اضافه میکنیم و باهم قاطی میکنیم و برای تزِیین استفاده میکنیم

بعد از چندساعت غذا حاضره بسیار خوشمزه و مجلسی برای مهمانی ها

شناسه خبر : 18232
تاریخ : 1403/8/12 21:08:17
لینک خبر :  https://daryaaknar.ir/sl/hYtxfB
نویسنده خبر :
X

🔶 زهرا امینی

🔹 مجری کارشناس رادیو قرآن

🔹 مولف کتاب

برچسب ها #آشپزی #زرشک پلو #دریا کنار #خوشمزه

اخبار مرتبط

نظرات

0
دیدگاه های ارسال شده توسط شما پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهند شد. پیام هایی که غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشند منتشر نخواهد شد.