به گزارش دریاکنار و نقل از خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، عباس غریبی به سفر خجسته مهر مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران به پایانه نفتی خارگ و دستور وی برای تقویت شاخصهای عملیاتی صادرات نفت از این پایانه اشاره کرد و گفت: با توجه به افزایش حجم صادرات نفت کشور در ماههای اخیر، لزوم افزایش توان عملیاتی پایانه نفتی خارگ در اولویت قرار گرفت و ظرف مدت سه ماه این مهم محقق شد.
وی افزود: با تلاش شبانه روزی و همدلی کارکنان فنی و عملیات پایانه نفتی خارگ، پس از چهار سال وقفه، پهلوگاه شماره ۱۲ اسکله آذرپاد دوباره در سرویس عملیاتی قرار گرفت و دو نفتکش پهن پیکر صادراتی در این اسکله پهلو داده شد.
عامل شرکت پایانههای نفتی ایران گفت: اسکله آذرپاد دارای سه پهلوگاه با شمارههای ۱۱ و ۱۲ و ۱۵ است که در چهارسال گذشته فقط پهلوگاه شماره ۱۱ در سرویس عملیاتی قرار داشت و پهلوگاههای ۱۲ و ۱۵ برای اجرای طرح تعمیرات اساسی در اختیار پیمانکار قرار داشتند که این طرح به دلایل متعدد ناتمام ماند.
وی ادامه داد: با توجه به دیپلماسی فعال انرژی در دولت سیزدهم و افزایش فروش و صادرات نفت خام کشور در ماههای اخیر و لزوم افزایش توان عملیاتی پایانه نفتی خارگ، این پهلوگاه ظرف مدت سه ماه ایمنسازی و آماده بهرهبرداری شد و دو فروند نفتکش صادراتی از نوع VLCC در این پهلوگاه بارگیری خود را شروع کردند.
غریبی عنوان کرد: با راهاندازی این پهلوگاه، توان عملیاتی صادرات نفت خام در پایانه نفتی خارگ یک میلیون بشکه در روز افزایش یافت.
وی با تقدیر تلاشهای بیوقفه و شبانهروزی کارکنان شرکت پایانههای نفتی ایران، بیان کرد: با تکیه بر توان و تجربه متخصصان داخلی و با برنامهریزیهای انجام شده اقدامات لازم برای تکمیل تعمیرات اساسی اسکله آذرپاد در اولویت کاری قرار گرفته است.
رییس پایانه نفتی خارگ نیز گفت: پهلوگاه ۱۲ اسکله آذرپاد به منظور تعمیرات اساسی در تیرماه ۹۹ تحویل پیمانکاران داده شد که بعد از جداسازی و تعمیرات بخشی از تجهیزات، حدود ۶ ماه قبل به دلایلی پیمانکار موفق به انجام کار نشد و پهلوگاه نیمه کاره رها شده بود.
سید ابراهیم حسینی افزود: با تاکید مدیرعامل شرکت پایانههای نفتی ایران و تلاش نیروهای متخصص پایانه نفتی خارگ نسبتبه تسریع در راهاندازی و عملیاتی کردن پهلوگاه ۱۲ در کمتر از سه ماه اقدام شد.
نظرات
0