بررسی " خلأ حمایت در خانواده " همراه با امیرمحمد مختاری اصل
امروزه در جامعه ی ما اتفاقات متعددی به وقوع می پیوندد که مطلقا منفی نبوده و در میان اخبار دردناک روزنامه ی حوادث کور سوی امیدی خودنمایی کرده و برای لحظه ایی حواس ها را به سمت خود می کشاند.
حال سوال اینجاست
چرا دو جوان که هر دو در دامان یک جامعه پرورش یافته اند ، یکی اخبار موفقیت و دیگری اخبار ناشایستش سر تیتر خبرگزاری ها شود؟
پاسخ سوال این است که ؛ هر علتی معلولی دارد و اگر پای درد دل جوان ناموفق بنشینی و حقیقت امر را جویا شوی نهایتا به خانواده می رسی ،و بالعکس اگر با جوان موفق در خصوص راز موفقیتش صحبت کنی به نقش پررنگ حمایت خانواده اشاره خواهند کرد.
خانواده پایگاه فرهنگی قدرمندی هست که جامعه در دامانش پرورش می یابد.
ممکن است فرزند شما در ایام پر شور و شوق جوانی در پی بلند پروازی هایش لغزشی داشته و زمین بخورد ، در اینجا اگر والدین در نقش حامی حاضر شوند و پس از نوازش،دلجویی و صد البته راهنمایی وی را به ادامه راه تشویق کنند مطمئنا فرزند دلگرم از حمایت خانواده مصمم و پخته تر ، امیدوارانه گام های بعدی را محکم تر بر می دارد ، اما در صورت لغزش و شکست اگر خانواده وی را به جای حمایت سرزنش نمایند ، علاوه بر سرخوردگی و نا امیدی روحیه و اعتماد به نفس خود جهت ادامه ی مسیر را از دست داده و برای او توفیقی حاصل نمی گردد ، همین امر زمینه ساز هر نوع خلاف و بیراهه رفتن او می گردد.
در نکته ی پایانی روی صحبت با والدین عزیز هست ، اگر فرزند شما در سنین حساس جوانی به اصرار و از روی غرور قدم در مسیری گذاشت فارغ از رضایت و عدم رضایت شما و نتیجه ،چنانچه حضور شما را بعنوان پشتیان حس کند آنچه از تجربه که باید از این راه کسب کند را بدست خواهد آورد.
نویسنده: امیرمحمد مختاری اصل
نظرات
0