مهرناز اسکندری با اشاره به اهمیت تشخیص زودهنگام این اختلال، خاطرنشان کرد: "تنبلی چشم به دلیل ظاهر سالم چشم قابل تشخیص نیست و تنها راه پیشگیری از آن، تشخیص به موقع عوامل ایجاد کننده آن است."
این برنامه از 16 اردیبهشت 1403 در سراسر استان آغاز شده و تا پایان سال جاری ادامه خواهد داشت. غربالگری در مراکز بهداشت، مراکز مثبت زندگی و پایگاههای دائمی بهزیستی در سراسر استان انجام میشود.
خانم اسکندری با تاکید بر استفاده از ابزارهای نوین در این برنامه، گفت: "غربالگری بینایی با استفاده از چارت E و همچنین دستگاههای غربالگری اپتیک پلاس با کمترین زمان ممکن انجام میشود."
ایشان خاطر نشان کرد: در سال 1402، تعداد 60 هزار و 737 کودک در این برنامه غربالگری شدند. از این تعداد، 2 هزار و 74 نفر به اپتومتریست (سطح دوم) ارجاع داده شدند و 350 کودک مبتلا به آمبلیوپی تشخیص داده شد.
معاون امور توسعه پیشگیری بهزیستی استان بوشهر با تاکید بر اهمیت غربالگری بینایی در کودکان 3 تا 6 سال، از خانوادهها خواست تا با مراجعه به مراکز ذکر شده، کودکان خود را در این برنامه غربالگری شرکت دهند. تشخیص زودهنگام تنبلی چشم، نقش موثری در درمان و جلوگیری از عوارض جبران ناپذیر آن دارد.
نظرات
0