به گزارش دریاکنار و نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر، نشست اصحاب رسانه استان بوشهر با معاون امور مطبوعاتی و رسانه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر با حضور مدیرکل، معاونین مدیرکل، مدیر حراست، مدیر روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و اصحاب رسانه استان بوشهر در سالن کنفرانس این اداره کل برگزار شد.
معاون امور مطبوعاتی و اطلاعرسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این نشست بیان کرد: چیزی به نام انحلال خبرگزاریها وجود ندارد و تنها ساماندهی آنها در دستور کار قرار گرفته که عمده هدف آن نیز ایجاد رسانههای بزرگتری برای نقشآفرینی در جنگ رسانه ای ایجاد شده علیه جمهوری اسلامی است.
فرشاد مهدی پور اظهار کرد: با این حال جای نگرانی برای همکاران رسانهای در خبرگزاریها وجود ندارد و تنها ساماندهی و افزایش میزان تاثیرگذاری آنها در حال انجام است.
وی بیان کرد: در معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ستاد توانمندسازی رسانه تبلیغی استانها تاسیس شده است چرا که در استانها واحدها و کانونهای تبلیغاتی وسیعی فعالیت دارند که فعالیتهای مضاعفی نیز انجام میدهند.
معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: در همین زمینه، برنامه ریزی مجزا و مجدد برای توانمندسازی رسانه تبلیغی استانها در حال انجام است.
وی افزود: در مورد شناسنامه دار کردن اهالی رسانه تلاش شده در این زمینه سامانه ایران رسانه فعال شود که بزودی پس از تسهیل شدن دسترسی به سامانه یاد شده، رونمایی می شود و همچنین سامانه جامع رسانه نیز شمار خبرنگاران بیشتری را در پوشش خود قرار میدهد.
مهدیپور عنوان کرد: در حمایت از خبرنگاران استانی خبرگزاری ها نیز ساز و کارهایی تعریف شده که با انعقاد تفاهمنامه مشکل عضویت خبرنگاران استانی خبرگزاری ها در سامانه جامع رسانه تسهیل می شود.
وی ادامه داد: در موضوع بیمه فعالان رسانهای نیز تلاش شده تا همانند موضوعهای مالیاتی شعبه یا واحدی تخصصی برای حل مشکلات بیمه رسانهها راهاندازی شود.
معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد: در سال جاری تا پایان بهمن ماه نزدیک به ۱۲ میلیارد تومان آگهی در استان بوشهر توزیع شده که این رقمها در حوزههای مختلف شفاف و آشکار است.
وی ادامه داد: همچنین براساس ارزیابی صورت گرفته امسال میزان یارانه و آگهیها در استان بوشهر نسبت به سال قبل صددرصد افزایش تجربه کرده است.
مهدی پور عنوان کرد: استان بوشهر به فراخور موقعیت راهبردی، ژئوپلتیکی و تمدنی خود شایسته توجه و نگاه ویژه تری است هم از این حیث که کشور در وضعیت جدید تاریخی قرار گرفته و هم اینکه مفاهیم بنیادین مانند استقلال کشور در حال زیر سوال رفتن توجه اجانب و وابستگان به آنها است.
وی اضافه کرد: در ارتباط با رتبهبندی مطبوعات نیز این مهم در سال قبل ابلاغ شد و نزدیک یک ماه ارزیابی انجام شد و به طور مجدد رسانههای جامانده نیز رتبهبندی آنها در حال انجام است.
مهدی پور بیان کرد: رتبه بندی سایتها نیز در مرحلههای پایانی قرار دارد و امیدواریم که این آمار بزودی بروزرسانی شود که تاکنون یک هزار و ۸۰۰ سایت در طرح رتبه بندی نام نویسی کردند.
معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: در استان بوشهر جغرافیای مستعد، صنایعی بزرگ و پردرآمد و همچنین مردمانی با سطح سواد، تاریخ و فرهنگ بالا وجود دارد که این سه ضلع در هر موقعیت جغرافیایی وجود داشته باشد به توسعه حوزههای فرهنگ، هنر و رسانه کمک میکند و منجر به تقویت آن میشود.
مهدی پور عنوان کرد: از این حیث امید است بتواند با تقویت ارتباط و هم افزایی بین ضلعهای یاد شده به توانمندی و افزایش قابلیت رسانهها کمک شود.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود اظهار کرد: بوشهر از نمادهای استقلال خواهی ایرانیها است که برای آن خون و جان داد شده و این استان همچنین در مقطعهای مختلفی در حراست از کشور مقاومت کرده است.
معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: برای عنوان کردن نماد و نشانهایی از استقلال خواهی ایرانیان باید از استان بوشهر در این عرصه به نیکی یاد شود.
وی تصریح کرد: تجربه شش هفت ماه گذشته در استان بوشهر نیز بخوبی نشان داد که چطور بنا بود این به چرخه آشوبها متصل شود که در این زمینه هزینه های سنگین و همچنین خبرهای جعلی زیادی تولید شد.
نظرات
0