گلچینی از فرهیختگان عرصه اطلاع رسانی بوده که در توسعه آگاهی عمومی ایفای نقش می نمایند
اخبار فوری
آخرین اخبار
توزیع ۲ هزار و ۸۰۰ پزشک متخصص در کشور با اولویت مناطق محروم/ تاسیس ۱۰۶ بیمارستان در دولت سیزدهم
معاون درمان وزارت بهداشت در آستانه هفته دولت، به تشریح مهم‌ترین اقدامات و برنامه‌های در حوزه درمان، پرداخت.

به گزارش دریاکنار و نقل از خبرگزاری میزان- به گزارش وبدا، سعید کریمی، در نشست خبری که به مناسبت تشریح دستاورد‌های حوزه درمان و در آستانه هفته دولت برگزار شد، گفت: از آغاز به کار وزارت بهداشت دولت سیزدهم با پیک کرونا مواجه بودیم و یکی از مهم‌ترین دستاورد‌های وزارت بهداشت، کنترل بیماری کرونا است که در این زمینه سازمان بهداشت جهانی نیز ایران را کشوری موفق در کنترل کرونا معرفی کرد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر شرایط اضطرار کرونا پایان یافته است، خاطرنشان کرد: اکنون شرایط باثباتی داریم، گرچه کرونا هنوز تمام نشده، اما مثل قبل، مشکل جدی‌مان محسوب نمی‌شود.

کریمی با اشاره به تشکیل کمیته علمی کشوری کرونا از آغاز شیوع کرونا تاکنون، افزود: این کمیته هنوز ادامه دارد و حتی در مورد سایر مباحث بهداشتی و درمانی نیز کمیته‌های مشابه شکل گرفته تا از نظرات دانشمندان در هر حوزه و تخصصی بهره‌مند شویم.

وی در مورد توسعه بیمارستان‌ها و تخت‌های بیمارستانی، اظهار کرد: در طی این مدت، ۱۰۶ بیمارستان ایجاد و ۱۵۳۹۹ تخت اضافه شده است. تعداد تخت‌های ویژه نوزادان ۵۰۰ عدد بود که به دو برابر افزایش یافت و اکنون ۱۰۵۰ تخت picu ایجاد شده است. همچنین، سه هزار تخت ویژه نیز در این مدت به ناوگان تخت بیمارستانی کشور اضافه شده است.

وی با بیان اینکه لیست کاشت حلزون شنوایی به صفر رسیده است، گفت: تاکنون ۲۰۰۰ عمل جراحی کاملا رایگان کاشت حلزون انجام شده که بعضا بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیون هزینه داشته که با منابع وزارتخانه تامین شده است. بنابراین، چنانچه کودکانی با مشکل شنوایی متولد شوند، دیگر زمان طلایی را از دست نمی‌دهند.

معاون درمان وزارت بهداشت، ادامه داد: قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری کار دیگری بود که در این دوره بعد از سال‌ها به سرانجام رسید و امسال به سرانه سلامت اضافه شد و محاسبات آن ذیل سامانه کارآمد محاسبه می‌شود. امیدواریم این روند یک روال شده و قانون اجرایی شود.

توزیع ۲۸۰۰ پزشک متخصص در کشور با اولویت مناطق محروم

وی با تاکید بر اهمیت دسترسی عادلانه مردم به خدمات نظام سلامت، اظهار کرد: به منظور دسترسی عادلانه مردم کشورمان به پزشک، ۲۸۰۰ پزشک متخصص در حوزه معاونت درمان در دانشگاه‌های کشور با اولویت مناطق محروم توزیع شدند و به زودی فارغ التحصیلان جدید نیز توزیع می‌شوند.

معاون درمان وزارت بهداشت تصریح کرد: راه اندازی صندوق بیماران خاص و صعب العلاج اقدام مهم دیگرمان در این دوره است. پارسال این صندوق ۵ هزار میلیارد تومان بودجه داشت و امسال با تلاش‌های صورت گرفته این رقم به ۷ هزار میلیارد تومان رسیده است و ۱۰۷ بیماری صعب العلاج تحت پوشش آن است.

وی افزود: در صورتی هم که برخی بیماری‌ها ذیل این ۱۰۷ بیماری تحت پوشش نباشد، مبلغی خارج از شمول در اختیار بیمه سلامت قرار گرفته است و می‌توانند تا سقف ۵۰ میلیون تومان به فرد پرداخت کنند که البته می‌خواهیم این سقف به ۱۰۰ میلیون تومان افزایش یابد.

کریمی با بیان اینکه در این دوره، ۴۱۴ استاندارد خدمت و راهنمای بالینی ابلاغ شده است، گفت: نسخه الکترونیک از دی ماه ۱۴۰۰ آغاز و اکنون بالای ۹۰ درصد اجرایی شده است، برنامه سلامت خانواده که پزشکی خانواده جزیی از آن است، در شهر‌های زیر ۲۰ هزارنفر اجرا شده است.

وی با بیان اینکه نظام ارجاع کاملا الکترونیک انجام می‌شود، ادامه داد: اکنون سه دهک اول درآمدی، ساکنین شهر‌های زیر ۲۰ هزارنفر، افراد تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد و استان‌های بوشهر، کردستان، خراسان جنوبی، ساکنین شهر کهنوج و منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زابل اگر از مسیر نظام ارجاع بستری شوند، طبق قانون بودجه امسال رایگان درمان می‌شوند. هدف ما حفاظت مالی و کاهش پرداخت از جیب مردم است.

معاون درمان وزارت بهداشت افزود: بستری از نظام ارجاع رایگان و برای هزینه درمان سرپایی نیز تلاش می‌شود که تا ۱۵ درصد کاهش یابد.

کریمی در مورد درمان ناباروی گفت: در حال حاضر ۱۲۳ مرکز ناباروری سطح ۳ در کشور داریم و ۴۷ مرکز درمان ناباروری سطح دو نیز در همین دولت راه اندازی شد و تا آبان ماه نیز قصد داریم این تعداد به بیش از ۶۰ مرکز برسد. خدمات این بخش چه سرپایی و چه بستری، با تعرفه دولتی تا ۹۰ درصد تحت پوشش قرار گرفته، بسته‌های خدمتی هم مرتبا در حال تدوین و اضافه شدن است.

وی درخصوص گردشگری سلامت، بیان کرد: تاکنون ۲۵۰ مرکز درمانی در کشور مجوز IPD گرفته اند که دارای استاندارد‌های مطلوب پذیرش بیماران بین الملل هستند، در سال گذشته نیز یک میلیون و ۲۰۰ هزار گردشگر سلامت وارد کشورمان شده و خدمات درمانی و سلامت دریافت کردند.

معاون درمان وزارت بهداشت درباره خدمات طب ایرانی گفت: حدود ۴۰۰ فارغ التحصیل طب ایرانی در کشور داریم که کار تخصصی و علمی انجام می‌دهند. اداره کل طب ایرانی در این زمینه فعال است. در زمینه اعتبار بخشی مراکز نیز اعلام کردیم که اگر بیمارستانی درمانگاه طب ایرانی راه اندازی کند، نمره مثبت می‌گیرد.

کریمی خاطرنشان کرد: در سه ماهه نخست سال جاری، ۳۳ هزار و ۲۵ بازدید از مراکز درمانی انجام دادیم و ۱۲۷۰ مرکز درمانی غیرمجاز تعطیل شدند و ۱۹۲۹ مرکز هم به مراجع قضایی معرفی شدند. یعنی ما کار نظارتی را افزایش دادیم، اما خود مردم هم باید تحقیق کنند و بعد برای خدمت گرفتن مراجعه کنند.

 

🌊 دریاکنار از نشریات با سابقه استان بوشهر 
📲ارسال مطلب

   instagarm

  telegram

twitter.com/daryaaknar  twitter

  whatsapp

  facebook

  eitaa

  linkedin

شناسه خبر : 10491
تاریخ : 1402/5/31 06:08:58
لینک خبر :  https://daryaaknar.ir/sl/fpCf6a
نویسنده خبر :
X

🔶سعاد نصاری
🔹 روزنامه نگار | مدرس
🔹 گوینده 
🔹 مدیر امور تدوین و صدا

🔹 مدیر امور اداری مالی تعاونی مسکن مهر (شماره 2 استان بوشهر)
🔹 عضو هیات موسس انجمن خبرنگاران و روزنامه نگاران استان بوشهر

 
برچسب ها #وزارت بهداشت #درمان #بیمارستان #مناطق محروم #نشریه دریاکنار

نظرات

0
دیدگاه های ارسال شده توسط شما پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهند شد. پیام هایی که غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشند منتشر نخواهد شد.