سید محمدعلی موسوی با اشاره به تاکید مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس بر بهکارگیری نیروهای بومیِ جویای کار و تعامل و همکاری همه دستگاههای اجرایی مرتبط در استان برای تحقق این مهم، افزود: از دو هزار و ۴۰۲ نفر نیروی بومی که در منطقه ویژه پارس اشتغال یافتهاند، ۲۶۴ نفر مربوط به شهرستان عسلویه، ۴۹۳ نفر شهرستان کنگان، ۳۱۵ نفر دیر و ۲۵۹ نفر نیز از شهرستان جم بودهاند.
وی با بیان این که تعداد ۳۸۶ نفر از نیروهای جویای کارِ شهرستانهای دشتی و تنگستان نیز در سال گذشته در شرکتهای مستقر در منطقه ویژه پارس مشغول به کار شدهاند، ادامه داد: تعداد ۴۸۶ نفر از نیروی کارِ شهرستان دشتستان و ۱۹۹ نفر از شهرستانهای بوشهر، گناوه و دیلم نیز در سال ۱۴۰۲ در منطقه ویژه پارس بهکارگیری شدند.
مدیر کار و خدمات اشتغال سازمان منطقه ویژه پارس درمورد وضعیت محلهای اسکان کارگران، آشپزخانههای صنعتی، سرویسها رفت و برگشت و مراکز کارگاهی در سال ۱۴۰۲ نیز گفت: در سال گذشته از ۲۶۰ بازرسی از به عمل آمده برای ۱۹۵ مورد اخطاریه برای رفع نواقص صادر شده است.
وی همچنین از تعطیلی پنج مرکز کارگری و معرفی ۱۵ شرکت به مراجع قضایی در سال گذشته خبر داد.
موسوی درمورد پرداختِ مطالبات کارگری، به ۶۱۵ مورد بازرسی از شرکتها در این باره اشاره کرد و گفت: برای شرکتهایی که تاخیر در پرداخت حقوق و مطالبات کارگران داشتند ۱۹۷ اخطاریه صادر و ارسال شده که در نهایت ۳۴ شرکت متخلف به دستگاه قضایی معرفی شدهاند.
وی به مقایسه آمارِ حوادث ناشی از کار در سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ در منطقه ویژه پارس اشاره کرد و اظهار کرد: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۱۶۸ پرونده در مورد حوادث ناشی از کار در واحد بازرسی کارِ مدیریت کار و خدمات اشتغال سازمان منطقه ویژه پارس تشکیل شد که این میزان در سال ۱۴۰۲ به ۱۴۸ مورد کاهش یافت.
مدیر کار و خدمات اشتغال سازمان منطقه ویژه پارس کاهش این پروندهها را بیانگر اهتمام شرکتها به افزایش نظارت واحدهای HSE و جدیت کارگران در رعایت موارد ایمنی دانست.
وی با قدردانی از تعامل و همکاری شرکتهایی که برای به کارگیری کارجویان بومی استان بوشهر اهتمام ویژه دارند، خواستار کمک همه دستگاههای مرتبط و شرکتهای مستقر در منطقه در سال ۱۴۰۳ برای تداوم روند بهکارگیری نیروهای بومی شد./صداو سیما
نظرات
0