به گزارش دریاکنار و نقل از صفحه اقتصاد؛ پس از تصویب بند ب ماده ۱۵ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، با برگزاری هر آزمون استخدامی بحثهای پیرامون اجرای این بند دوباره داغ میشود.
اینروزها هم که داوطلبان جذب در آموزشوپرورش، مراحل گزینش را طی میکنند، دوباره حواشی مربوط به اجرای این مصوبه بالا گرفته و اعتراض تعدادی از داوطلبان مجرد شرکت کننده در آزمون را بهدنبال داشته است. بر اساس این بند که در ٢٧ مهرماه ١٤٠٠ به تصویب رسید، به ازای متاهل بودن و داشتن فرزند، تا سقف ١٠ درصد به امتیاز آزمون کتبی داوطلب افزوده میشود. در این بند برای تاهل شخص ٢ درصد (٢٠٠ امتیاز) و به ازای داشتن هر فرزند، ٢ درصد امتیاز بیشتر برای داوطلب در نظر گرفته میشود.
وزارت آموزشوپرورش که در برگزاری آزمونهای استخدامی اخیر خود موظف به اجرای این مصوبه است، تصمیمگیری درباره اجرا یا عدم اجرای این قانون را در چهارچوب وظایف این وزارتخانه نمیداند و بنا بر تکلیف محول شده از سوی سازمان استخدامی کشور، در گزینش افراد این بند را لحاظ میکند و در شرایطی که دو شخص متاهل و مجرد دارای امتیازهای علمی و مهارتی کاملا یکسان باشند، داوطلب متاهل را در اولویت جذب قرار میدهد و در صورتی که داوطلب صاحب فرزند باشد، در شرایط کاملا برابر و یکسان با داوطلبان مجرد یا متاهلان بدون فرزند، صاحب اولویت جذب میشود.
نظرات
0