عقیل امینی اظهار کرد: بوشهر با صدور مجوز تاسیس ۱۳۴ مزرعه با ۹۹ هزار تن ظرفیت اسمی از استانهای پیشرو در زمینه صنعت ماهی در قفس است.
وی افزود: برای استان بوشهر تا سال ۱۴۰۴ تولید ۶۵ هزار تن ماهی در قفسهای دریایی هدفگذاری شده که از این میزان تاکنون ۱۳ هزار تن آن مشخص شده است.
مدیرکل شیلات استان بوشهر ادامه داد: مرکز پرورش ماهی در قفسهای دریایی بخش خصوصی در هفت مایلی بندر رستمی با ۶ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال و ظرفیت تولید پنج هزار تن به بهرهبرداری رسید که ظرفیت تولید آن در فاز نخست ۲ هزار تن بوده است.
امینی تصریح کرد: میزان اشتغال مستقیم این واحد ۱۰۵ نفر و میزان اشتغال غیرمستقیم آن ۵۰۰ نفر است.
وی یادآور شد: دومین مرکز پرورش ماهی در قفس که برداشت آن نیز آغاز شده با ۲۳۰ میلیارد ریال اعتبار، ظرفیت تولید ۲۵۰ تن دارد.
مدیرکل شیلات استان بوشهر گفت: امسال ۲۱ هزار تن میگوی پرورشی در مزارع این استان تولید شد که به سبب بیماری منتشر شده در مزارع، ۱۵ هزار تن نسبت به سال گذشته کاهش پیدا کرده است.
امینی اضافه کرد: استان بوشهر رتبه نخست تولید میگو در آبهای شور، ماهی در قفس، رتبه سوم صید و صیادی و رتبه پنجم آبزی پروری را دارد.
وی ادامه داد: امسال در مجموع ۱۰۵ هزار تن انواع آبزیان در استان بوشهر تولید و صید شده است.
امینی با اشاره به برگزاری نمایشگاه شیلاتی در استان بوشهر گفت: برگزاری چنین نمایشگاه هایی نقش مهمی در موضوع اقتصاد دریامحور و بهرهوری در بخشهای مختلف شیلات دارد.
مدیرکل شیلات استان بوشهر افزود: ۷۵ شرکت حوزه صنایع آبزی پروری از ۱۶ استان کشور در نمایشگاه شیلاتی بوشهر حضور داشتند.
امینی اظهار کرد: تجهیزات شیلاتی، خوراک آبزیان، ادوات و آلات صید و صیادی، هوشمندسازی و دانش بنیان، صادرات، ماهیان زینتی ، جلبک، صدف خوراکی و صدف مروارید در این نمایشگاه بزرگ عرضه شد.
نظرات
0