دکتر مدرسی در این نشست گفت: دانشگاه خلیج فارس دارای بیش از ربع قرن سابقه است و میتوان با افتخار گفت دانشگاه توانسته قطع به یقین به صورت تاثیر گذاری نقشآفرینی کند.
رئیس دانشگاه با یادآوری شروع به کار خود در سمت ریاست این دانشگاه و حضوری شدن دانشگاه خلیج فارس خاطر نشان کرد: با همکاری های دکتر باستین توانستیم به صورت مطلوب بازگشایی و حضوری شدن کلاس ها را داشته باشیم.
وی ادامه داد: کسری بودجه در دانشگاه با حضوری شدن کلاس ها روزانه ۱۷۰ میلیون تومان است. که با این بودجه برای پرداخت هزینهها و انرژی عملا اعتباری باقی نمی ماند.
در این نشست دکتر مدرسی درخواست کرد: اکنون که هزینه آب و برق خوابگاه به صورت آزاد محاسبه می شود و هزینه زیادی به ما تحمیل کرده است و اگر یه صورت آموزشی این نرخ ها به صورت آموزشی محاسبه شود، مطلوب است.
مدرسی افزود: ما برای همکاری و اثرگذاری در محیط پیرامونی و برای برطرف کردن نیازهای استان، منطقه ویژه علم و فناوری، شهر هوشمند، انجام فعالیتهای دانش بنیان، اشتغال زایی، آبزی پروری، تعیین توسعه شرکتهای صنعتی آمادگی و توسعه شرکت های دانش بنیان، کار در حوزه های آمار و اطلاعات، تجاریسازی ظلع شمالی و شرقی دانشگاه، تغییر نیروهای شرکتی به قراردادی، واگذاری زمین در منطقه نیایش، تأمین اعتبار و اختصاص زمین برای مجموعه پایلوت آبزیان
در این نشست دکتر مدرسی درخواست کرد: اکنون که هزینه آب و برق خوابگاه به صورت آزاد محاسبه می شود و هزینه زیادی به ما تحمیل کرده است و اگر یه صورت آموزشی این نرخ ها به صورت آموزشی محاسبه شود، مطلوب است.
مدرسی افزود: ما برای همکاری و اثرگذاری در محیط پیرامونی و برای برطرف کردن نیازهای استان، منطقه ویژه علم و فناوری، شهر هوشمند، انجام فعالیتهای دانش بنیان، اشتغال زایی، آبزی پروری، تعیین توسعه شرکتهای صنعتی آمادگی و توسعه شرکت های دانش بنیان، کار در حوزه های آمار و اطلاعات، تجاریسازی ظلع شمالی و شرقی دانشگاه، تغییر نیروهای شرکتی به قراردادی، واگذاری زمین در منطقه نیایش، تأمین اعتبار و اختصاص زمین برای مجموعه پایلوت آبزیان مدیریت عالی استان میبایست با دانشگاه همکاری ویژه ای داشته باشد.
دکتر علی باستین معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر نیز در این نشست، گفت: از تمامی ظرفیتهای که وجود دارد برای حل مسائل مطرح شده استفاده میکنیم.
وی افزود: افتخار می کنم که بتوانم در استان با دانشگاه همکاری کنم و باید تفاهم نامه جامع بین استانداری و دانشگاه در زمینه های مختلف برای رفع نیازمندی های استان منعقد شود، چرا که استان، مسائل و مشکلات مختلفی دارد که قطعا دانشگاه میتواند به حل مسائل کمک کند .
وی ادامه داد: دانشگاه با تحول در طراحی و الگو سازی، مطالعات مختلفی را جهت توسعه استان می تواند انجام می دهد، ظرفیت های دانشگاه خلیج فارس در این زمینه بسیار است و الگوهای پیشرفت و توسعه ای را که قابلیت اجرا دارند در دانشگاه می تواند ارائه شود.
وی آسیب شناسی اقتصادی جهت سیاستگذاریها و تبیین یارانه های اقتصادی را از وظایف دانشگاه دانست و افزود: مشاوره به بخش خصوصی، افزایش نرخ مشارکت بانوان و همچنین کاهش نرخ بیکاری روستایی، تربیت مربیان کسب و کار و توسعه روستایی در مناطق مرکزی استان را دانشگاه میتواند انجام دهد.
در حاشیه این نشست از دکتر علی باستین معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر به دلیل حمایت های دلسوزانه در امر بازگشایی دانشگاه و حضوری شدن کلاس های درس و برگزاری همایش تاریخ، تمدن و فرهنگ خلیج فارس تقدیر به عمل آمد.
نظرات
0