به گزارش نشریه دریاکنار و نقل از روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر، محمد شکیبی نسب در این آیین گفت: آغاز فعالیتهای بازرگانی دریایی در استان بوشهر از سال ۱۲۲۹ با عنوان شعبه گمرکات جنوب از بندر بوشهر بوده و در آن مقطع مدیریت کلی سواحل کشور نیز در بندر بوشهر انجام شده است.
وی افزود: بوشهر با چنین قدمتی بندری تاریخی و کهنترین بندر ایران بوده و این سبقه بسیار طولانی بندر بوشهر در عرصه تجارت دریایی را نشان میدهد.
شکیبی نسب بیان کرد: پیشینه تاریخی برای کشورها بسیار حائز اهمیت است و از جنبه صنعت توریسم نیز درآمدزایی بسیار بالایی دارد.
وی ادامه داد: آثار تاریخی از جاذبههای مهم گردشگری هر منطقه است و در بندر بوشهر نیز ساختمانهای حاج رئیس و عمارت ایرانی با قدمتی بسیار طولاني و مرتبط با حوزه فعالیتهای تجارت دریایی بوده که این خود گواهی بر تاریخی بودن بندر بوشهر است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر افزود: این بناها به واسطه معرفی سوابق تاریخ بندر بوشهر برای نسلهای جدید و بویژه آینده نیز بدون تردید جذابیت خاص خود را خواهد داشت.
شکیبینسب اضافه کرد: در معرفی این تاریخ باشکوه تیم پژوهشی تهیه سند میراث تاریخی – فرهنگی بنادر و دریانوردی استان بوشهر تلاشهای ارزنده و قابل تقدیری داشتند که نیاز است این سند برای پژوهشگران هم استانی در حوزه تاریخی و میراث نیز ارائه شود.
وی اظهار کرد: بنادر استان بوشهر از دیرباز کارنامهای درخشان داشتند که در سند تاریخی - فرهنگی بخوبی این سابقه تاریخی و فرهنگی آنها مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.
در کتاب سند میراث تاریخی – فرهنگی بنادر و دریانوردی استان بوشهر که در ۱۶ فصل تهیه شده به مباحث متنوع و کاملی از بنادر استان بوشهر پرداخت شده است.
در این سند همچنین تصاویری تاریخی تهیه شده از منابع مهم و بین المللی چاپ و به معرض نمایش درآمده است.
نظرات
0