رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی بوشهر گفت: با توجه به شرایط موجود جامعه، و همچنین نیاز جدی مردم به معنویت، سیاستها و برنامههای کلی ماه مبارک رمضان به خاطر جلوگیری از شیوع ویروس کرونا به شکل متفاوتتری انجام میشود.
جواد احمدی منفرد افزود: محور برنامههای قرآنی تأکید بر رعایت پروتکلهای بهداشتی و حضور فعالانه جامعه قرآنی بهویژه تشکلهای قرآنی در عرصه فضای مجازی است.
وی تصریح کرد: استفاده از ظرفیت تشکلهای فرهنگی و قرآنی جهت راهاندازی گروههای مختلف در شبکههای اجتماعی از برنامههای اصلی اداره کل تبلیغات اسلامی استان بوشهر است.
رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی بوشهر ادامه داد: اکثر مراکز فرهنگی قرآنی با حضور در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی اقدام به برگزاری برنامههای قرآنی از قبیل ختم قرآن کریم، مسابقات و آموزشهای قرآنی کردند.
دبیر ستاد عملیات فصل بندگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان بوشهر با اشاره به فعالیتهای قرآنی در فضای مجازی افزود: با توجه به تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی فعالیت در فضای مجازی، مراکز فرهنگی و قرآنی نیز احساس تکلیف کردند با راهاندازی گروهها و کانال و صفحات مختلف در شبکههای اجتماعی، سعی در جریان سازی فعالیتهای قرآنی در شبکههای اجتماعی دارند.
رئیس اداره امور قرآنی تصریح کرد: با رصد کارشناسان قرآنی شهرستانها تاکنون بیش از 500 گروه مختلف شناسایی شده که در ماه مبارک رمضان مشغول به فعالیتهای قرآنی هستند که قطعاً آمار بیش از این است زیرا آمار شبکههای اجتماعی به طور دقیق قابل احصاء نیست.
احمدی منفرد با اشاره نقش تأثیرگذار فضای مجازی گفت: فضای مجازی امروز نقش تأثیرگذاری در سبک زندگی مردم دارد و بهعنوان مثال در یک گروه ترتیل خوانی در شهر چغادک بیش از 700 نفر حضور فعال دارند.
رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی بوشهر در انتهای سخنان خود عنوان کرد: از جمله برنامههایی که در شبکه اجتماعی توسط مراکز قرآنی برگزار میشود میتوان به مسابقات تفسیر، قرائت، حفظ، اذان، معلومات قرآن کریم آموزشهای تفسیر قرآن کریم، آموزش روخوانی تجوید، صوت و لحن، برگزاری جلسات ترتیل خوانی ذکر کرد.
نظرات
0