رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر گفت: باتوجهبه کاهش دما مسافران که در فضای باز چادر زدند از بردن پیکنیک و منقل آتش در چادر جدا خودداری نمایند.
دکتر موسوی از علائم گازگرفتگی گفت: ابتدا با سردرد، تهوع، تاری دید و استفراغ همراه است و سپس به کاهش سطح هوشیاری فرد و در نهایت فوت خواهد انجامید.
دکتر سید حسین موسوی اظهارداشت: غرقشدگی نیز از مخاطرات دیگر است که در کمین مسافران نوروزی است و متأسفانه هر سال شاهد ازبینرفتن عدهای از هموطنان هستیم که اصول و هشدارها را نادیده میگیرند.
دکتر موسوی افزود: بدیهی است ابتداییترین الزامات قبل از شنا آشنایی با فنون اولیه شنا، آشنایی با محدودیتها و رعایت ایمنی شناگران است.
رئیس اورژانس از تجربه خود درباره دریا گفت: در دریا خیلی چیزها قابلپیشبینی نیست و دریا قاعده و قانون خودش را دارد. ممکن است در عرض چشم بر هم زدنی زیر پای شما خالی شود و دچار حادثه شوید. به همین دلیل سعی کنید بی گدار به آب نزنید. فقط در منطقه تحت حفاظت که تحت نظارت نجات غریق بوده و به امکانات امدادی مجهز است را انتخاب کنید.
دکتر موسوی خاطرنشان کرد: در صورت مواجهه با یک غریق، اگر با فن نجاتغریق آشنا نیستید، سعی کنید فقط با استفاده از چوب یا طناب یا جلیقه نجات و یا تشکیل زنجیره انسانی به وی کمک کنید در ضمن برای نجات یک غریق، اول امنیت خود را در نظر بگیرید. از پشت به غریق نزدیک شوید و از او بخواهید تقلا نکند.
وی بیان کرد: اورژانس استان در آمادهباش کامل است و علاوه بر اینکه این مجموعه در روزهای گذشته در آمادهباش کامل قرار داشتند تا پایان طرح امداد نوروزی نیز این وضعیت ادامه دارد.
دکتر موسوی اذعان داشت: برای آمادگی بهتر چندین مانور و اعلام مأموریت کاذب در استان برگزار شد تا میزان آمادگی پرسنل سنجیده و ارتقا یابد و خدماترسانی مناسب به گردشگران و مسافران نوروزی انجام شود.
نظرات
0