گلچینی از فرهیختگان عرصه اطلاع رسانی بوده که در توسعه آگاهی عمومی ایفای نقش می نمایند
اخبار فوری
آخرین اخبار
دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت:
نظام پاسخگویی و واکنش سریع رسانه‌ای در کشور باید عوض شود
دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت گفت نظام پاسخگویی و واکنش سریع رسانه‌ای در کشور باید عوض شود، آیین‌نامه‌های آن باید به روز شده و تمام اشکال رسانه را در بر بگیرد.

به گزارش دریاکنار و نقل از خبرنگار پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، محمد گلزاری در جلسه شورای روابط عمومی‌های دستگاه‌های اجرایی که صبح روز پنجشنبه با حضور الیاس حضرتی، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت و جمعی دیگر از مدیران این شورا در استانداری هرمزگان برگزار شد، گفت: از حضور در استان مهم و اثرگذار هرمزگان خوشحالم و امیدوارم با کمک روابط‌ عمومی‌ها بتوانیم هر روز تصویر بهتری از استان را ارائه دهیم.

وی با بیان اینکه تصویر استان را روابط‌عمومی‌ها می‌سازند، گفت: باید با نگاهی جدی کارمان را انجام دهیم و روند توسعه استان نیز از همین مسیر عبور می‌کند.

دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت با بیان اینکه همه روابط عمومی‌ها در استان‌های مختلف مجموعه‌ای از مشکلات و چالش‌ها را دارند، گفت: ما در جریان این چالش‌ها و مشکلات هستیم و تلاشمان نیز رفع این موارد است که بعضا سال‌هاست با آن مواجهیم.

گلزاری با بیان اینکه دو مساله گفتمانی و اجرایی در روابط‌عمومی‌ها وجود دارد، گفت: باید شناخت دقیقی نسبت به گفتمان دولت داشته باشیم، اگر رئیس جمهور محترم از وفاق ملی و اخلاق می‌گوید باید مسیر را بدانیم روابط عمومی نباید راهی خارج از این گفتمان را برود
انتظار این است که حرکت در مسیر گفتمان دولت از سوی روابط عمومی‌ها انجام شود.

به گفته وی توجه به ایران، دوری از اختلافات و پرهیز از تنش‌ها ‌ تاکیدبر اتحاد و... از جمله موارد مورد تاکید دولت است که باید مدنظر قرار بگیرد، از این رو همه عزیزان لازم است که برنامه محوری را متناسب با اقدامات و اتفاقات جلو ببریم.

گلزاری با تاکید بر اینکه رسانه، رویداد و روابط مردمی بسیار مورد تاکید است، گفت: ارتباط روابط عمومی‌ها با رسانه بسیار مهم است. ما در دولت بنای همکاری مطلوب را با مردم، شبکه‌های اجتماعی و ... داریم. همچنین باید برای کارهایی که انجام می‌دهیم رویداد محور باشیم و هر روابط عمومی باید در جایگاه خودش رویداد محور باشد تا خالق یک روایت جدید در حوزه روابط عمومی باشیم.

وی افزود: روابط مردمی، موضوع مهم است، اقای رئیس جمهور یک نگاه مردمی دارد و ما هم باید نگاهمان مردمی باشد.

گلزاری در ادامه به ضرورت آموزش اشاره کرد و گفت: باید موضوع آموزش و فراگیری مهارت‌ها را جدی بگیریم.

دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت همچنین گفت: نظام پاسخگویی و واکنش سریع رسانه‌ای در کشور باید عوض شود، آیین‌نامه‌های آن باید به روز شده و تمام اشکال رسانه را در بر بگیرد.

وی افزود: تبیین دستاوردها موضوع مهمی است و باید کارهای خوبی که در دستگاه‌ها انجام می‌شود را مطرح کنیم.
بیان دستاوردها و خبرهای خوب و ... را جزو کارهای خود قرار بدهیم.

انتهای پیام

شناسه خبر : 20130
تاریخ : 1404/1/21 08:11:00
لینک خبر :  https://daryaaknar.ir/sl/iJY5Tm
نویسنده خبر :
X

🔶سهیلا سلطانی
🔹 روزنامه نگار | مدرس
🔹 کارشناسی ارشد مدیریت دولتی  دانشگاه هرمزگان
🔹 لیسانس اقتصاد دانشگاه خلیج فارس
🔹 سردبیر  دریاکنار
🔹 کاندیدای ششمین دوره شورای شهر بوشهر
🔹 عضو صندوق هنر وزارت ارشاد
🔹 عضو هیات موسس انجمن خبرنگاران و روزنامه نگاران استان بوشهر

 
 
برچسب ها #محمد گلزاری #دریاکنار

نظرات

0
دیدگاه های ارسال شده توسط شما پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهند شد. پیام هایی که غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشند منتشر نخواهد شد.