صبر، گذشت، صلح و مهربانی از موضوعات آشنای فرهنگ ایرانی و آموزههای تاثیر گذار دینی مردم کشور است و تلاش برای حل اختلافات با تکیه بر باورها و ظرفیتهای مردمی در این موضوعات موجب افزایش ضریب سلامت روحی، روانی و آرامش اجتماعی شده و در نهایت به رضایت عمومی منجر میشود.
ستاد ملی صبر مخفف سه مفهوم «صلح، بخشایش و رضایت» است که به عنوان یک نهاد فرابخشی و مردمی در کنار مرکز توسعه حل اختلافات قوه قضاییه با همین فلسفه و جهت ایجاد و ترویج صلح و سازش با بهره مندی از ظرفیتهای مردمی تشکیل شد و با تجمیع تمامی ظرفیتهای فرهنگی، اجتماعی و حاکمیتی گامهای موثری در تحقق این امر برداشته است.
از طرفی در بدنه مردم و صنوف مختلف ظرفیتهای بالقوهای در ایجاد صلح و سازش در منازعات و اختلافلات وجود دارد که با تشکیل «ستاد ملی صبر» و جذب این ظرفیتهای مردمی با عناوین «صلح یار و سفیران صلح» موجب شد تا از افراد دارای نفوذ و معتمدان مردمی برای ایجاد صلح و سازش و اصلاح ذات البین بین طرفین دعوی استفاده شود.
حال ستاد ملی صبر توانسته با استفاده از این ظرفیتها و در قالب پویشهای مردمی مانند «به عشق حسین (ع) میبخشم، به حرمت علی (ع) میبخشم، به حرمت امام رئوف میبخشم و ...» در مناسبتهای مختلف ملی و مذهبی در راستای توسعه صلح وسازش و نهادینه کردن فرهنگ عفو گذشت بین مردم کشوراقدامات ارزشمندی انجام دهد.
از اقدامات ابتکاری و قابل توجه اخیر ستاد مردم نهاد صبر، تدوین نماآهنگی با عنوان «۶۰ ثانیه صبر » است که تنها در مدت زمان ۶۰ ثانیه برخی از اقدامات ستادهای ملی صبر سراسر کشور را بصورت هفتگی به تصویر میکشد، در گزارش زیر به اقدامات گنجانده شده در این نماآهنگ اشاره شده است.
نظرات
0