عبدالمجيد دراهکي در نشست برنامه ريزي آموزش هاي مهارتي استان در سال 1400 ضمن اشاره به تحقق 97 درصدی آموزش های بخش خصوصی استان بوشهر در سال گذشته، افزود: آموزشگاه های خصوصی استان با تعهد آموزش يک میلیون و 900 هزار و ۶۶۳ نفر ساعت، در چهار خوشه خدمات، صنعت، فرهنگ و هنر و کشاورزی يک میلیون و 888 هزار و 786 نفر ساعت آموزش را ارائه کردند.
وي با بیان اینکه مهارت افزایی و آموزش امر مهمی است که باید به آن پرداخته شود، اضافه کرد: 12 هزار و 364 نفر دوره در آموزشگاه های آزاد شامل 7 هزار و 499 نفر دوره زن و ۴ هزار و 865 نفر دوره مرد برگزار شده است.
دراهکي با اشاره به فعالیت 15 مرکز ثابت و 8 شعبه سیار دولتی در این استان، گفت: در مجموع 20 هزار و 581 نفردوره آموزشهای مهارتی در قالب 606 حرفه به صورت حضوری و مجازی در مراکز دولتی این استان در شرايط کرونايي و خاص جامعه ارائه شده است.
مدير کل آموزش فني و حرفه اي بوشهر آموزشهای فنی و حرفهای در بخش دولتی را در رشتههای تراشکاری، جوشکاری، برق، الکترونیک، ابزار دقیق، مکانیک خودرو، صنایع چوب، پرورش ماهی در قفس، پروش میگو، تعمیر موتور قایق بنزینی، کارآفرینی، ایمنی و بهداشت، تراش سی ان سی، عمران، و ...دانست و ادامه داد: در ارائه آموزشهای مهارتی در بخشهای صنایع، روستایی، ثابت و سیار شهری، پادگان، زندان، مهارت آموزی در محیط کار واقعی، عشایر، مراکز درمان اجباری، کارگاههای صنایع و اصناف و سکونتگاههای غیر رسمی اداره کل استان موفق به تحقق اهداف آموزشی شده است.
دراهکي مراکز آموزش فني و حرفه اي را فرصتی برای جوانان جویای کار و فاقد شغل دانست و خاطرنشان کرد: آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر، افزایش توانمندی های علمی و عملی، تربیت نیروی انسانی ماهر و ایجاد شغلی هدفمند و پویا را برای متقاضیان آموزش های مهارتی در اولویت قرار داده است.
وي تاکید کرد: سیاست آموزشی در مراکز آموزش و فنی وحرفه ای مبنی بر ارائه آموزشها به شکل رایگان است اما برخی صاحبان صنایع از این فرصت بهره لازم را نمیبرند و گاها از این قابلیت بی اطلاع هستند که میطلبد رسانههای جمعی جهت تحقق این مهم درکنارآموزش های فنی و حرفهای گام بردارند.
نظرات
0