گلچینی از فرهیختگان عرصه اطلاع رسانی بوده که در توسعه آگاهی عمومی ایفای نقش می نمایند
اخبار فوری
آخرین اخبار
💢 افزایش ده درصدی آمار آهوان منطقه‌مند
در آماربرداری جدید کارشناسان محیط زیست شمار آهوان در منطقه حاظت شده‌مند در استان بوشهر ۱۰ درصد افزایش یافته است.

رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش اداره کل حفاظت محیط زیست استان گفت: قسمت‌های جلگه‌ای و دشتی منطقه حفاظت شده‌مند و پارک ملی دیر - نخیلو، بستر مناسبی را جهت زیست انواع گونه‌های ارزشمند جانوری اعم از پرندگان، خزندگان و پستانداران فراهم کرده است.

خسرو درویشی افزود: آهو، گربه جنگلی، گربه وحشی، کفتار، گرگ، شغال، روباه و گراز در این زیستگاه‌ها وجود دارند.

وی گفت: آهوان که شاخصترین گونه منطقه هستند زیبایی خاصی به طبیعت منطقه داده اند و از محور‌های اساسی در برنامه ریزی‌های مدیریتی منطقه هستند.

درویشی افزود: جمعیت آهوان در یک دهه اخیر با نوساناتی روبرو بوده و از جمله پس از سیل سال ۹۵، جمعیت این گونه مهم کاهش چشمگیری داشت. اما با تدابیر حفاظتی و حراستی لازم جمعیت کنونی آهوان نسبت به تعداد آن‌ها پس از این سیل مذکور به بیش از سه برابر رسیده است.

شناسه خبر : 1072
تاریخ : 1400/8/16 05:26:24
لینک خبر :  https://daryaaknar.ir/sl/XKUfmH
نویسنده خبر :
X

🔶سهیلا سلطانی
🔹 روزنامه نگار | مدرس
🔹 کارشناسی ارشد مدیریت دولتی  دانشگاه هرمزگان
🔹 لیسانس اقتصاد دانشگاه خلیج فارس
🔹 سردبیر  دریاکنار
🔹 کاندیدای ششمین دوره شورای شهر بوشهر
🔹 عضو صندوق هنر وزارت ارشاد
🔹 عضو هیات موسس انجمن خبرنگاران و روزنامه نگاران استان بوشهر

 
 

اخبار مرتبط

نظرات

1
دیدگاه های ارسال شده توسط شما پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهند شد. پیام هایی که غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشند منتشر نخواهد شد.
  • احمد محمدی.از اهالی گنخک کاکی.
    3 سال قبل

    متاسفانه با پیشرفت صنعت در استان بوشهر بیشتر زیستگاه‌های جانوران از جمله آهوان بعنوان معادن شن و ماسه واگذار شده و زیستگاها تخریب گردیده است.بعنوان مثال در منطقه گنخک جنوبی که از نظر بافت خاک مستعد برداشت برای کارخانه های سنگ شکن است تقریبا از کوهپایه الی زمین‌های رسی پایین دست به استثنای زمین‌های جنگل‌های دست کاشت یکسره بعنوان معادن سنگ شکن واگذار گردیده است و علارغم پوشش درختی طبیعی درختان کنار و غیره با تنه بزرگ و سطح تراکم بالا در هکتار خصوصا در بستر رودخانه های فصلی .که زیستگاه پرندگان و حیوانات وحشی ذکر شده در خبر است زمینه نابودی کامل زیست بوم منطقه ای فراهم گردیده است بنده حاضرم شخصا اگر نهادی پیگیر و یا خبرنگاری قصد تهیه گزارش داشته باشد همکاری کنم ولی دو نهاد ناظر یعنی محیط زیست و جنگلبانی کاملا بر خلاف منافع ملی و هدف اصلی سازمانی اقدامات مخربی در سال‌های گذشته انجام داده و از واگذاری معادن جلو گیری نکردند..به جرات می‌گویم میزان تراکم درختان کهنسال در هکتار از میزان تراکم جنگل‌های دست کاشت بیشتر است خصوصا با توجه به تعاریف کنده و تنه و درخت و درختچه که در قانون منابع طبیعی آمده است.و برای قطع کردن آن جرم مشخص گردیده است.ولی بطور سازمان یافته همه قوانین نادیده گرفته شده است. بنده مسئولیت تمام این عریضه را تا تا هر کجا پیگیر کننده باشد بعهده میگیرم.