به گزارش دریاکنار و نقل از اینوستینگ، قیمت طلا روز چهارشنبه از بالاترین سطح شش هفتهی اخیر، که در جلسهی قبل به آن رسید، کاهش یافت؛ چرا که آمار متمایز تورم ایالات متحده باعث ایجاد ابهام پیرامون موضع فدرال رزرو در مورد سیاستهای پولی شد. در این بین، نگرانیها دربارهی بحران بانکی در این کشور همچنان ادامه داشت.
از آنجا که سقوط چندین بانک آمریکایی منجر به هجوم بازار به سوی پناهگاههای امن سنتی شد، فلز زرد در جلسات اخیر به شدت افزایش یافت؛ از سوی دیگر، بانک مرکزی سعی دارد از آشفتگی اقتصادی بیشتر جلوگیری کند و این امر، فشاری را بر سیستم بانکی اعمال میکند که باعث میشود بازارها رویکرد ملایمتری را برای سیاستگزاری آتی فدرال رزرو متصور شوند.
هر اونس طلا با 0.1 درصد کاهش به 1902.18 دلار رسید، در حالی که قیمت معاملات آتی طلا تا ساعت 20:04 به وقت محلی (00:04 به وقت گرینویچ) با 0.3 درصد کاهش به 1905.90 دلار در هر اونس رسید. هر دو ابزار در جلسهی قبل حدود 0.5 درصد کاهش یافتند.
دادههای روز سهشنبه نشان داد که تورم مصرفکننده در ایالات متحده همانطور که انتظار میرفت، در فوریه کاهش یافت؛ در عوض، تورم اصلی به طور غیرمنتظرهای نسبت به ماه قبل افزایش داشت و بدین ترتیب فشار بر فدرال رزرو برای تشدید بیشتر سیاستها را حفظ کرد.
در حالی که بازارها برای افزایش 50 واحدی از سوی بانک مرکزی اروپا در روز پنجشنبه موضعگیری کردند، بازدهی خزانهداری ایالات متحده پس از سقوط اخیر در روز سه شنبه بهبود یافت و قیمت طلا را تحت فشار قرار داد.
قیمتهای آتی صندوقهای فدرال آمریکا نیز به احتمال بیشتر برای افزایش ۲۵ واحد پایه توسط فدرال رزرو در جلسهی هفتهی آینده توسط بازارها اشاره دارند. علاوه بر این، برای دریافت سرنخهایی در مورد سیاستهای آتی برای مواجهه با یک بحران بانکی بالقوه، سیگنالهای بانک به دقت رصد میشوند.
گرچه پس از فروپاشی بانک سیلیکونولی، دولت ایالات متحده برای بازگرداندن وفاداری به سیستم بانکی مداخله کرد، اما نگرانیها در مورد احتمال سرایت این موضوع به بانکها و مؤسسات دیگر، آشفتگی در بازارهای سهام را به دنبال داشت. «بحران اعتماد» عنوانی است که اکثر مؤسسات مالی در این بخش به آن اشاره کردند.
سایر فلزات گرانبها در روز چهارشنبه پس از یک سری رشدهای قوی عقبنشینی کردند. معاملات آتی نقره با 1.4 درصد کاهش به 21.742 دلار در هر اونس رسید، در حالی که معاملات آتی پلاتین با 0.2 درصد کاهش به 988.60 دلار در هر اونس رسید.
در میان فلزات صنعتی، قیمت مس بیشتر کاهش یافت؛ چرا که نگرانهایی پیرامون بدترشدن شرایط اقتصادی و آسیب شدید آن به فعالیت صنعتی در سال جاری در بازار موج میزد که به نوبهی خود، تقاضا برای مس را تحت تأثیر قرار داد.
معاملات آتی مس پس از کاهش بیش از 1 درصدی در جلسهی قبل، با 0.5 درصد کاهش به 3.9870 دلار در هر پوند رسید.
هماکنون به منظور دریافت نشانههای بیشتر از بهبود اقتصادی در بزرگترین واردکنندهی مس در جهان، تمرکز بر دادههای تولید صنعتی چین است.
نظرات
0