عبدالمجید دراهکی در جلسه قرارگاه مهارت آموزی نیروهای مسلح استان بوشهر، گفت: هدف از ارائه آموزشهای مهارتی به سربازان کمک به اشتغال پذیری و تسهیل برای ورود آنان به بازار کار است.
او با بیان اینکه ۳۲۶ دوره آموزشی با تنوع ۱۲۰ حرفه مختلف برای سربازان وظیفه اجرا شده است، بیان کرد: این آموزشها بر اساس تفاهم نامه و قرارداد با نیروی انتظامی، سپاه و ارتش برگزار شده است تا هر سرباز در حین خدمت حداقل یک مهارت فنی را آموزش دیده و گواهی مهارت دریافت کند.
دراهکی با بیان اینکه مهارت آموزی به سربازان وظیفه در چهار شاخه صنعت، خدمات، کشاورزی و فرهنگ و هنر ارائه میشود، عنوان کرد: سرویس و نگهدار خودرو، تعمیر کار وسایل گاز سوز خانگی، آرایشگری و نصب و تعمیر پکیج شوفاژ گازی، نجاری، درودگری، تعمیرکار تلفن همراه، کارآفرینی، ایمنی و بهداشت صنعتی، جوشکاری، مکانیک خودرو، تعمیرکار برق خودرو، برقکار ساختمان و صنعتی از جمله رشتههای آموزشی ارائه شده برای سربازان در استان بوشهر بوده است.
مدیر کل آموزش فنی و حرفهای بوشهر با تاکید بر اینکه مهارتآموزی، ضرورت نظام وظیفه عمومی است، بیان کرد: سیاستگذاری در حوزه آموزش نیروی جوان در قالب سربازان در طول دوره خدمت ضروری، علاوه بر اثرگذاری در رونق تولید، شرایطی را فراهم میکند تا سربازان جوان در قالب افراد دانشآموخته دانشگاهی و حتی افرادی که بدون ورود به دانشگاه و گذراندن تحصیلات آکادمیک به دوران سربازی ورود پیدا کردهاند، با کسب مهارتهای کاربردی، پس از دوران خدمت بتوانند در پیدا کردن اشتغال مدنظر خود موفقتر از دیگران عمل کنند.
دراهکی از برنامه ریزی برای آموزش ۷ هزار و ۵۰۰ سرباز در سال جاری خبر داد و گفت: باید نیروهای وظیفه نظام در امر مهارتآموزی، ترغیب و تشویق شوند که برای تحقق این مهم میتوان از ظرفیتهای موجود در مراکز نظامی، بخش خصوصی، بخش دولتی و ظرفیت آموزشهای مجازی استفاده کرد، زیرا تشویق و ترغیب، عامل بالندگی و جوهر آموزش است.
او با بیان اینکه مهمترین خلاء جامعه امروز، نداشتن مهارت است، عنوان کرد: کارآفرینی، موتور متحرک اقتصادی و رفع نگرانیهای اشتغال است و جوانان و بخصوص سربازان وظیفه را باید بیشتر با روشهای کارآفرینی آشنا شوند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای بوشهر افزود:جامعه را باید به سمت کارآفرین شدن، سوق داد که در این صورت شاهد کاهش آسیبهای اجتماعی ناشی از بیکاری خواهیم بود.
نظرات
0