ابراهیم دانا گفت : باتوجه به محدودیت منابع آبی های زیرزمینی و ضرورت صرفه جویی و مدیریت منابع آبی ، توسعه گیاهان دارویی بویژه گیاهان دارویی که در نیمه دوم سال به صورت همزمانی با فصول بارندگی قابلیت کشت رادارند به عنوان یکی از فعالیت های مهم این حوزه معرفی نمودند.
دانا افزود : بمنظور ترویج و ارتقاء سطح آگاهی و شناخت کشاورزان احداث مزارع الگویی گیاهان دارویی رابه عنوان یکی از برنامه های ضروری دانستند و بیان داشتن احداث 9 هکتار مزارع گیاه دارویی بابونه در بخش ارم و بوشکان شهرستان دشتستان در همین راستا در مهر وآبان ماه انجام گردیده است به نحویکه مزارع مذکور از فروردین ماه در حال برداشت می باشند.
وی اظهار داشت: در سالجاری بمنظور مرتفع شدن مشکلات خرید و بازار رسانی محصولات گیاهان دارویی در استان توسعه کشت های قرار دادی با حضور شرکت های فعال در این زمینه در حال پیگیری می باشیم .
سرپرست مدیریت امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان بوشهر گفت: سالیانه 500 تا 600 هکتار از مزارع استان به کشت گیاهان دارویی از گونه های متفاوت اختصاص می یابد که سطح مذکور با مرتفع شدن مشکلات خرید و بازاررسانی تولیدات گیاهان دارویی و نیز افزایش شناخت ومیزان اطلاعات کشاورزان قابل توسعه و افزایش به سطح های بیشتری می باشد.
نظرات
0