کبری توکلی گفت: برنامهریزی مناسب برای تعیین الگوی کشت میتواند نقش بسیار مهمی در بهبود وضعیت اقتصاد کشاورزی داشته باشد.
وی گفت: از کشاورزان منطقه درخواست میشود که قبل از هرگونه تصمیم گیری و برنامه ریزی برای انجام کشت محصولات کشاورزی در سال زراعی پیش رو، به مرکز جهاد کشاورزی مربوطه و کارشناس پهنه و ناظر کشاورزی روستای خود مراجعه کنند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر عنوان کرد: کشاورزان با ثبت آمار و اطلاعات، مشورت فنی و علمی، برنامه ابلاغی سطح و میزان تولید انواع محصولات کشاورزی را دریافت و رعایت کنند.
توکلی گفت: این اقدامات باعث میشود که کشاورزان در زمان برداشت و تولید محصول خصوصاً محصولات پرخطر و دارای ریسک در بازار از جمله گوجه فرنگی، کدو، بادمجان، هندوانه و شمام با مشکل فروش و عرضه محصول تولیدی خود مواجه نشوند.
وی تصریح کرد: با توجه به بحران جهانی غذا، به لحاظ مناقشات سیاسی و درگیری نظامی رخ داده در دو کشور برتر تولید کننده محصولات غلات و دانههای روغنی (روسیه و اوکراین) از طرفی وجود بستههای حمایتی و خرید تضمینی محصولات استراتژیک و اساسی غلات و دانههای روغنی، باید به برنامهها و سیاستهای ابلاغی وزارت جهاد کشاورزی توجه شود.
به گفته معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر، کشاورزان منطقه ضمن مراجعه و اخذ مشورت از کارشناسان مستقر در مراکز جهاد کشاورزی مربوطه، نسبت به دریافت توصیههای فنی و اجرایی و بهره مندی از مساعدتهای دولتی در زمینه تولید محصولات غلات و دانههای روغنی قبل از آماده سازی زمین و شروع تاریخ کاشت اقدام کنند.
نظرات
0