وی با اشاره به اولویت های سیاستهای حمایتی صندوق اظهار کرد: اجرای عدالت فرهنگی با توزیع منابع در تمام مناطق کشور برای تقویت فعالیتهای فرهنگی و هنری از برنامه های وزیر و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارشاد است.
مدیرعامل صندوق اعتباری هنر با اشاره اثرات شیوع کرونا در حوزه فرهنگ و هنر، خاطرنشان کرد: بیماری کرونا به کسب و کارهای فرهنگی_ هنری، مراکز فرهنگی و هنری، سینمایی آسیب و خسارت جدی به اقتصاد فرهنگ و هنر وارد شد. بسیاری مراکز فرهنگی و هنری با شیوع کرونا با مشکلات مختلف رو به رو و به سمت تعطیلی رفت.
پوراحمدی با اشاره به توسعه ظرفیتها، ادامه داد: ۲۱ پروژه در حوزه اقتصاد هنر تعریف و طرح های اقتصادی و توجهی آنها با رویکرد عدالت فرهنگی اجرایی خواهد شد.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه به مدت یک سال فرآیند بررسی ثبت نامها اجرایی نشده بود، عنوان کرد: تعطیلیها سبب فشردگی بررسیها شد که افزایش تعداد نیروها برای بررسی و تأیید وضعیت در دستور کاری قرار گرفت.
پوراحمدی با اشاره به اینکه هم اکنون بیش از ۹۰ هزار نفر عضو صندوق اعتباری هنر هستند، تاکید کرد: طی یک سالی که فرایند عضوگیری متوقف شده بود، ۵٠ هزار نفر در نوبت عضویت در صندوق اعتباری هنر قرار داشتند که ۲٠ هزار نفر مدارک آنها کامل بود که این تعداد تعیین تکلیف شدند.
وی اظهار کرد: صندوق اعتباری هنر روزانه ۱۰۰۰ تماس تلفنی دارد که با فشردگی کاری شدیدی داریم.
پوراحمدی با بیان اینکه دولت برای هر عضو صندوق هنر به صورت میانگین سالانه بین ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان هزینه می کند، تصریح کرد: تلاش کردیم هنرمندان و خبرنگاران سراسر کشور را عضو کنیم.
وی ادامه داد: فرآیند تایید متقاضیان صندوق اعتباری هنر را به استانها تفویض کرده ایم، ممکن است که در بین هنرمندان کسانی باشند که مدارک و مستندات لازم را برای عضویت در صندوق هنر نداشته باشند در این خصوص استانها با تشکیل کارگروهی تصمیم گیری می کنند.
مدیرعامل صندوق اعتباری هنر تاکید کرد: خدمات صندوق هنر در حال گسترش است که علاوه بر خدمات حمایتی بیمه ای، کمک مستمری و طرح تکریم، خدمات متنوع دیگری بر روی هنر کارت شامل؛ تخفیفات ویژه هتل ها و مراکز اقامتی و خدمات فروشگاهی ارائه می شود.
پوراحمدی با اشاره به طرح «سفرهای هفت بحر هنر» تصریح کرد: براساس این طرح مفاخر استانها و شهرستانها در رشته های مختلف طی مراسمی تجلیل می شوند.
وی با تاکید بر حمایت از اعضای صندوق هنر، عنوان کرد: در قالب «طرح جوانه و شمیم» تا کنون حدود ۵٠٠ نفر از اعضایی که صاحب فرزند شده اند و یا ازدواج کرده اند، با مبلغ پنج میلیون تومان حمایت شده و این طرح ادامه دارد.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی حمایت تسهیلاتی را از دیگر اقدامات انجام شده دانست و خاطرنشان کرد: تمام تسهیلات پرداخت شده ۱۰ میلیون تومان به بالاست و تلاش داریم طرح های متنوعی در بخش تسهیلات برای اهالی فرهنگ و هنر و رسانه برنامه ریزی کنیم .
پوراحمدی در خصوص معرفی خبرنگاران به صندوق اعتباری هنر ادامه داد: معرفی افراد برای عضویت در صندوق اعتباری هنر تنها از طریق معاونت مطبوعاتی میباشد و هر فردی از سوی معاونت مطبوعاتی به ما معرفی شود برای ما تاییدیه اصلی است و حتما عضویت انجام می شود.
وی در خصوص اخذ نشان هنری اظهار کرد: این نشان توسط شورای ارزشیابی وزارت ارشاد انجام می شود و وقتی نشان درجه یک به فردی اعطا شد، توسط شورا، فرد برای دریافت خدمات صندوق به ما معرفی میشود که در حال حاضر حدود ۹۰۰ نفر هنرمند دارای درجه یک هنری و تعداد زیادی از هنرمندان دارای درجه دو و سه هنری از خدمات صندوق هنر استفاده می کنند.
مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در رابطه با مشکل عضویت خبرنگاران خبرگزاری ها افزود: مشکل عضویت خبرنگاران خبرگزاری ها در صندوق اعتباری هنر را با همکاری معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد در تهران بررسی و پیگیری می کنیم.
وی اظهار کرد: مسکن یکی از مهمترین دغدغه های خبرنگاران، وزیر محترم ارشاد و صندوق اعتباری هنر است، مسکن هنرمندان و خبرنگاران بخشی از آن از سوی وزارت ارشاد است. وزارت راه، صمت و مجموعه بانکها باید در این زمینه همکاری داشته باشند و اگر مشکل مسکن خبرنگاران را بتوانیم حل کنیم به آن افتخار می کنیم البته کار سختی است اما درحال پیگیری هستیم.
نظرات
0