
به گزارش دریاکنار و نقل از روابط عمومی اداره کل صنعت،معدن و تجارت استان بوشهر؛ معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت ادارهکل صنعت، معدن و تجارت استان سهشنبه شب در حاشیه برگزاری این رویداد طی گفت و گو با ایرنا اظهار کرد : رویداد فرش دستباف بوشهر تا سوم خردادماه از ساعت ۱۸ تا ۲۱ ادامه خواهد داشت.
ابوالقاسم محمدزاده بیان کرد: استان بوشهر با بیش از ۱۰ هزار بافنده فرش، ظرفیت بالایی در تولید دستبافتههای هنری دارد و با برگزاری رویداد فرش در دانشگاه خلیج فارس، این هنر اصیل ایرانی در مسیر توسعه بازار داخلی و صادراتی قرار گرفته است.
وی با اشاره به جایگاه ویژه فرش در پیوند میان اقتصاد، هنر و فرهنگ، اظهار کرد: استان بوشهر دارای بیش از ۱۰ هزار بافنده فرش است که در همه شهرستانها ساختار صنفی مشخص و اتاق اصناف مربوط به خود را دارند.
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر افزود: از این تعداد، ۲ هزار بافنده تحت پوشش بیمه قرار دارند و ماهانه بیش از هزار متر مربع دستبافته تولید میشود که ۷۰ درصد آن در بازار داخلی و بویژه بازارهای محلی به فروش میرسد و ۳۰ درصد نیز قابلیت صادرات دارد.
محمدزاده با اشاره به حمایتهای صورتگرفته در حوزه مشاغل خانگی گفت: سال گذشته از محل تسهیلات مشاغل خانگی، ۵۵۰ میلیارد ریال اعتبار پرداخت شد که ۷۰ درصد آن به فعالان حوزه فرش تعلق گرفت. این حمایتها با همکاری استانداری، ادارهکل تعاون، بانکها و سایر دستگاهها صورت گرفته است .
وی هدف از برگزاری این رویداد را معرفی ظرفیتهای فرش استان بوشهر به مصرفکنندگان داخلی و خریداران خارجی عنوان کرد و افزود: این هنر اصیل نه تنها زمینهساز اشتغال خانوار است، بلکه پشتوانهای فرهنگی و تاریخی برای منطقه به شمار میرود.
معاون ادارهکل صنعت، معدن و تجارت بوشهر ضمن قدردانی از همکاری دستگاهها و نهادهای مختلف در برگزاری این رویداد، از دانشگاهها، بویژه دانشگاه خلیج فارس، مراکز علمی و پارک علم و فناوری خواست در توانمندسازی نیروی انسانی فعال در حوزه فرش مشارکت کنند.
وی همچنین از اتاق بازرگانی بوشهر به عنوان پارلمان بخش خصوصی خواست که در توسعه بازار داخلی و صادراتی فرش این استان، مشابه تجربه موفق در حوزه خرما و آجیل، نقش فعالتری ایفا کند.
نظرات
0