به گزارش دریاکنار و نقل از خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر؛ فرمانده یگان حفاظت ادارهکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر در گفتگو با خبرنگار صداوسیما گفت: بارندگیها موجب سبز شدن و رشد بیشتر علفهای گوناگون نیز میشود که پس از خشک شدن میتواند خطر آتشسوزیها را بیشتر کند؛ بهدلیل سال بارشی مناسب، ما پیشبینی آتشسوزیهای پرشمار را داشتیم و بههمین دلیل در تلاش برای کاهش و یا مهار آنان هستیم.
سرهنگ فیضالله رزمجو افزود: در همین باره در کنار نشستهای ستاد بحران، نشستهایی با فعالان محیطزیست و طبیعت داشتیم و رزمایش خاموشی آتش را نیز در دشتستان انجام دادیم.
او آمار داد که در سال ۱۴۰۲، ۱۶ مورد آتشسوزی در ۱۶۴ هکتار از مراتع و منابع طبیعی استان بوشهر رخ داده که نسبت به سال ۱۳۹۹ با ۶۴ مورد آتشسوزی در ۳ هزار و ۴۰۰ هکتار، آمار کاهشی مناسبی است.
فرمانده یگان حفاظت ادارهکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر، مهمترین دلیل کاهش آتشسوزیها و خاموش کردن بههنگام آنان را، دادن آموزشهای همگانی به مردم نقاط حادثهخیز، کوهنوردان و طبیعتگردان و برگزاری رزمایشهای خاموشی آتش دانست.
سرهنگ رزمجو بیان کرد: بیشترین مناطق بحرانی آتشسوزی استان بوشهر در بخشهای ارم و بوشکان شهرستان دشتستان و بخشهایی از شهرستانهای تنگستان، دشتی و جم است.
او از هماستانیها خواست که هنگام دیدن آتش در مراتع و منابع طبیعی با شمارههای ۱۳۹ و ۱۵۰۴ تماس گرفته و آن را گزارش کنند.
نظرات
0