عبدالکریم جمیری بمناسبت هفته محیط زیست در نشستی با محیطبانان اظهار داشت: یکی از ماموریت های محیطبانان اینست که همه امور بر قاعده طبیعی خود بچرخد. اگر انسان میخواهد ورودی به محیطزیست داشته باشد باید ورودی عالمانه داشته باشد وگرنه همگان ضرر میکنند.
نماینده مردم بوشهر گناوه و دیلم افزود: در مکان هایی مانند منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی سیستمهای تنظیمگر محیطزیستی را آنگونه که باید و شاید رعایت نشده است.
جمیری ادامه داد: کشور نیازمند درآمد آن برای چرخیدن اقتصاد است و به این موضوع فکر نشده که می تواند آسیبهای آن به نسبت سودش بیشتر باشد. هم اکنون این صنعت در استان بوشهر نفعی دارد که ما نمی توانیم از آن بگذریم و باید تلاش شود تا آسیبهای زیست محیطی آن را کاهش داد.
وی زمینه سرمایه گذاری را در استان بوشهر خوب توصیف کرد و افزود: باید از این فرصتها استفاده کنیم ولی نیاز است که وجوه زیست محیطی آن را نیز مراعات کنیم. بنابراین نباید مانع از اصل سرمایه گذاری در صنایع شد بلکه باید راهکاری تدبیر کرد تا با کمترین آسیب به محیط زیست زمینه استقرار واحد های تولیدی فراهم شود.
نماینده مردم بوشهر،گناوه و دیلم برخی از آسیب های زیست محیطی را ناشی از ضعف مدیریتی در استان بوشهر دانست و بیان داشت: یکی از مشکلات مکان های تخلیه پسماند شهری است. اگر مدیران ما به خوبی و به موقع تدبیر میکردند این مشکلات بوجود نمیآمد. این موضوعی است که در دنیا و کشور ایران انجام میشود اما متاسفانه شاهد عادی شدن مشکل در نگاه مسئولین هستیم.
عبدالکریم جمیری با اشاره به طرح موضوع آلودگی های نفتی در خشکی و دریا توسط محیطبانان، اظهار داشت: متاسفانه به این موضوع کمتر از مسائل دیگر توسط مسئولان محیط زیست استان تاکید و پیگیری شده است. بعنوان عضو کمیسیون انرژی مجلس جلسات متعددی با مدیران نفتی و وزیر نفت دارم و در صورت طرح بموقع آن می توانستیم به صورت جدی مطرح و امتیازات خوبی کسب کنیم.
وی افزود: این امتیازت می توانست بعضی از کمبودها و کاستیهایی های محیطبانان را که اشاره شد جبران کند.
نماینده مردم بوشهر،گناوه و دیلم با انتقاد از نحوه هزینه اعتبارات حق الایندگی، بیان داشت: نباید اعتبارات حق آلایندگی صرف کار دیگری غیر از رفع آلایندگی شود و با آن جاده ها و کوچه ها را آسفالت کرد. باید این اعتبارات صرف تجهیزاتی شود که بتوان آلایندگی را کنترل کرد.
عضو مجمع نمایندگان بوشهر از تمرکز خود بر روی استقرار آبفا در خارگ خبر داد و تصریح کرد: مجوز استقرار آبفا در جزیره خارگ صادر شده و در جلسه ای که هفته گذشته با مدیرعامل این شرکت در تهران داشتم بر روی این موضوع تاکید کردم. طبق وعده شرکت ملی نفت ایران 150 میلیارد تومان بعد از استقرار آبفا در اختیار این شرکت قرار میگیرد تا سیستم آب و فاضلاب شهری را اصلاح کند.
عبدالکریم جمیری با اعلام اینکه مناقصه فاضلاب جنوب شهر بوشهر صورت گرفته، بیان داشت: یکی از مواردی که به شدت پیگیر آن بودیم و بر روی وزارت نیرو فشار آوردیم فاضلاب جنوب شهر بوشهر است که خوشبختانه مناقصه آن برگزار شده است. این پروژه حدود ۲۳۰ تا ۲۴۰ کیلومتر طول شبکه فاضلاب آن است و سه هزار میلیارد اعتبار در ابتدا پیشبینی شده که قرار است طی سه سال و در دوفاز همزمان اجرایی شود.
نظرات
0