سرهنگ پاسدار ولی جوان حاذق خواه، فرمانده ناحیه مقاومت علی آباد کتول در گفتگو با مشروح اخبار در خصوص ابعاد وظایف و مختصات سپاه پاسداران گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نهادی چند وجهی با رویکردها و کارکرد های مختلف است که یکی از این کارکرد ها بعد نظامی آن است. این رویکرد در فرمایشات امام راحل و رهبری فرزانه نیز به عیان دیده می شود که سپاه را در همه حوادث مخاطب قرار داده و انتظار پیشگام بودن از این نهاد در بسیاری از مقولات و عرصه ها، ماحصل این رویکرد چند وجهی است.
وی در خصوص برخی از ابعاد این رویکرد گفت: حضور میدانی سپاه در حل یا کمرنگ کردن اثرات بحران های داخلی، سیل، زلزله، ریز گردها، حوزه درمان، درختکاری، ساخت و ساز و سازندگی و عمران و آبادانی موید این مطلب است که سپاه با هدف توسعه و پیشرفت کشور و حرکت به سوی تمدن نوین اسلامی، از همه توان و ظرفیت خود در رسیدن به این اهداف و همچنین جهت هم افزایی و هماهنگی بین سازمان های مختلف استفاده می کند.
سرهنگ ولی جوان حاذق خواه در خصوص جایگاه سپاه در ارتقاء امنیت و اقتدار کشور بیان داشت: قابلیت های سپاه فرامکانی و فرازمانی است و این قابلیت ها در گام های متعددی تعریف شده اند که ماحصل این توانمندی ها منجر به نظام سازی و جامعه پردازی و ایجاد تمدن نوین اسلامی خواهد شد. اما در این مسیر آنچه مهم است پاسداری از انقلاب است که سپاه در این سالها به خوبی به وظیفه خود در این بعد عمل کرده است و اقتدار سپاه در بسیاری از عرصه های ملی و بین المللی زبانزد است. در این مسیر بدون شک تکیه به سرمایه ایمان و منابع مردمی تحت قالب نیروی بسیج حرف اول را می زند و همین تفکر باعث جهانی شدن نیروی مقاومت در سراسر دنیا شده است و الگوی مقاومت در دنیا بر اساس همین نگاه تعریف شده است.
فرمانده ناحیه مقاومت علی آباد کتول در خصوص ضرورت هوشمندی در مقابله با غرب و نوع نگاه غرب به ایران اظهار کرد: آیزنهاور بعد از جنگ دوم جهانی و در آستانه ریاست جمهوری در خصوص ایران گفت: ایران در جغرافیای جهان جایگاه مهمی دارد. این نگاه و تفکر از سال 1952 در تفکرات گردانندگان ایالات متحده و غرب وجود ریشه دوانده و حتی زمانی که این دولت ها با ایران روابط حسنه ای داشتند باز هم در مراودات به ویژه بعد نظامی اصل احتیاط را مراعات می کردند و حاضر به تقویت نظامی ایران نبودند. حضور مستشاران متعدد نظامی و عدم آموزش تعمیرات سلاح ها و ادوات نظامی در دوره طاغوت ماحصل همین تفکر بود و تا جایی که در توان داشتند مانع از توسعه و خودکفایی صنعت نظامی ایران می شدند. بنابراین هوشمندی در مقابل غرب و خواسته های آنها باید نهادینه شود و به چراغ های سبز آنها باید با دقت و هوشیاری نگاه کرد و نباید آینده و اقتدار کشور را به لبخند های پوشالی آنها گره زد.
سرهنگ پاسدار جوان همچنین در خصوص توسعه و تقویت کارکرد های سپاه گفت: راهبرد سپاه در بخش نظامی راهبرد دفاع ملی است و اثرات مقتدرانه تقویت نظامی سپاه در سال های اخیر به وضوح برای جهانیان اثبات شده است. علی رغم اینکه برخی از سیاسیون دنیای آینده را دنیا گفتمان پیش بینی کرده بودند اما در عمل شاهد هستیم، در دنیای امروز اگر کشوری توان و اقتدار نظامی نداشته باشد، با آسیب های متعددی مواجه خواهد شد. بر همین پیوست سپاه با تکیه بر توان دانش داخلی و بزرگانی چون دانشمند بی ریای موشکی و دفاعی شهید حسن تهرانی مقدم و سایر دانشمندان جوان در زمینه های گوناگون به پیشرفت های قابل توجهی دست یافته که ماحصل آن بازدارندگی و تقویت راهبرد دفاع ملی است. در ادامه به منظور هم افزایی بین نهاد ها و استفاده از ظرفیت بسیج مردمی لایه های دیگر سپاه شکل گرفت که در بخش فرهنگ، آموزش، درمان، عرصه های طبیعی ، حوادث غیر مترقبه و ... شاهد حضور میدانی، فراگیر و آنی سپاه و نیروهای بسیج در قالب طرح ها و برنامه های مختلف فرهنگی، آموزشی، مذهبی، امدادی و ... هستیم.
فرمانده ناحیه مقاومت علی آباد کتول در پایان ضمن گرامیداشت یاد و خاطرعالم مجاهد خستگی ناپذیر شهید آیت الله رئیسی به نوع نگاه و رویکرد ایشان در اداره مملکت اشاره کرد و افزود: مردمی بودن، هوشیار بودن، کار جهادی و روحیه خستگی ناپذیری اولین شاخصه های این رئیس جمهور انقلابی بود که امروز دوست و دشمن به آن اذعان دارند. اما بعد از ایشان وظیفه آحاد مردم ضمن داشتن حضور پرشور در انتخابات ، دقت در انتخاب رئیس جمهور آینده است که بتوانیم فردی را جایگزین ایشان کنیم که در تراز جمهوری اسلامی باشد و برای پیشبرد اهداف مقدس نظام از هیچ کوششی فروگذار نکند. مشخصه های چنین رئیس جمهوری بارها در فرمایشات مقام معظم رهبری تکرار شده است و امید است مردم فهیم و ولایتمدار با خلق حماسه ای دیگر در انتخابات پیش رو، گامی بلند در جهت اقتدار و عظمت ایران اسلامی بردارند.
نظرات
0