به گزارش نشریه دریاکنار و نقل از روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر، محمد شکیبی نسب در تشریح این خبر اظهار کرد: عواملی نظیر عملیات شبانه روزی بندری، بکارگیری گروه های کارگری تخصصی مناسب از لحاظ کیفی و کمی، پایش مستمر نرم عملیات تخلیه و بارگیری، کاهش سرویس تایم شناورها و کاهش بروکراسی از یک سو و فعالیتهای شرکت حمل و نقلی از سوی دیگر سبب شده است که ترانزیت کالا تا پایان مرداد سال ۱۴۰۱ در بندر بوشهر از مرز پنج هزار تن عبور کند و نسبت به مدت مشابه سال قبل با رشدی ۲۰۰ درصدی همراه باشد.
وی بیان کرد: بندر قدیمی و خوشنام بوشهر در سالهای اخیر با آماده سازی زیرساخت های بندری توانسته رشد چشمگیری در ترانزیت کالا تجربه کند که عمده کالاهای ترانزیتی این بندر دام زنده و خودرو به مقاصد کشورهای قطر و عراق است.
شکیبی نسب ادامه داد: برنامهریزی های اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر نیز در راستای توسعه هرچه بیشتر ترانزیت کالا از بنادر استان بوده است و علاوه بر بندر بوشهر، بندر دیر نیز از بهار سال گذشته از مزیت رویه ترانزیت خارجی برخوردار شده است.
وی ادامه داد: در پنج ماهه نخست امسال حدود ۲۰۰ باکس کانتینر تحت رویه ترانزیت خارجی در بندر دیر به مقصد کشور قطر بارگیری شده است.
شکیبی نسب تصریح کرد: از ابتدای مرداد ماه سال جاری با همکاری گمرک ایران و اداره کل گمرک استان مجوز رویه ترانزیت خارجی برای بندر گناوه نیز صادر شده است که میتواند عملکرد آن بندر را توسعه دهد.
وی افزود: در این راستا دریافت مجوز رویه ترانزیت خارجی برای بندر کنگان نیز در دست اقدام است.
شکیبی نسب اظهار کرد: پیشبینی میشود با توجه به زیرساخت های بندری ایجاد شده، فعالیت های شرکت حمل و نقلی در ماههای اخیر و همچنین پیرو سیاست های سازمان بنادر و دریانوردی، ترانزیت کالا از بنادر استان رشد چشمگیری را در پیش داشته باشد.
نظرات
0