در ابتدا به انتخاب هوشمندانه محمدرضا صالحنژاد از جوانان شایسته دیری به عنوان رئیس جدید میراث فرهنگی شهرستان دیر توسط مدیرکل استان اشاره می کنیم که این انتخاب میتوانست نویدبخش تحولات مثبت در این حوزه باشد، اما متأسفانه موانع و کارشکنیهای پشت پرده علی الرغم اینکه حکم انتصاب وی صادر و به ایشان هم تقدیم گشته بود، مانع از به ثمر رسیدن این انتخاب شایسته گشت.
این اتفاق ناشایست به طور تلویحی به وجود فضایی آلوده و غیرشفاف در انتصابات استان اشاره دارد چرا که در چنین فضایی، شایستهسالاری جای خود را به زد و بندها و بازیهای سیاسی میدهد و افراد ذینفوذ به جای جوانان نخبه و کارآمد، مهرههای خود را در مناصب کلیدی میگمارند.
حذف صالحنژاد از سمت ریاست میراث فرهنگی و گردشگری دیر علی الرغم صدور حکم انتصاب، بار دیگر نمادی از سرنوشت مشابه جوانان شایسته این شهرستان در عرصه سیاست است چرا که پیش از این نیز شاهد حذف عبدالمحمد شعرانی با فرآیندی مشابه از عرصه مدیریتی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بودهایم که نشاندهنده وجود یک رویه ظالمانه و ناعادلانه در قبال جوانان نخبه این منطقه است.
به واقع این"ترورهای هدفمند اعم از سنگاندازی در مسیر فعالیتها و در نهایت حذف فیزیکی افراد از مناصب مدیریتی" در پشت پرده سیاست هستند که مانع از پیشرفت و فعالیت جوانان شایسته در عرصه مدیریتی میشود.
در پس پرده این انتصابات نافرجام، منافع شخصی، سوءاستفاده از قدرت و زد و بندهای سیاسی نهفته است که مافیای قدرت با اعمال نفوذ خود، افراد را از رسیدن به جایگاههای مدیریتی محروم میکنند و مانع از رشد و تعالی جامعه میشوند.
انتشار حکم صالحنژاد در فضای مجازی نشاندهنده عمق نارضایتی مردمان دیر (با روحیه مطالبه گری عدالت و مداقع شایستهسالاری در جامعه) از این اقدامات غیرمنصفانه است که حذف جوانان شایسته از عرصه مدیریتی به دلیل بازیهای سیاسی و زد و بندهای پشت پرده، ضایعهای جبرانناپذیر برای جامعه می دانند چرا که این اقدامات نهتنها مانع از پیشرفت و توسعه میشود، بلکه باعث دلسردی و ناامیدی جوانان نخبه نیز میشود.
ضروری است که با فساد و مافیای قدرت در عرصه سیاست مبارزه کنیم و زمینه را برای حضور شایستهسالاران و افراد نخبه در مناصب کلیدی فراهم نماییم.
نظرات
0