در حاشیه این کارگاه آموزشی عبدالحسین شبانی نژاد مشاوره امور خانواده با گفتگو با این خبرگزاری اظهار داشت:
در این کارگاه آموزشی دانش آموزان جسارت پیدا می کنند و از خجالتی بودن در محیط کلاس و مدرسه اجتناب پیدا می کند. دانش آموزان نسبت به خود و ویژگیهای خود و علایق و آرزوهایشان آگاهی پیدا می کنند. آنها میتوانند احساسات مختلف را شناسایی نموده و در موقعیتهای مناسب احساس خود رابیان نمایند.
وی در ادامه افزود: دانش آموزان مهارت ارائه درخواستهایشان در موقعیتهای مختلف اجتماعی را کسب می کنند و توانایی سازگاری با موقعیتهای دشوار زندگی را کسب می کنند و مهارت کنترل خشم و تکانه هایشان را می آموزند یک دانش آموز
می تواند ارتباط اجتماعی مناسبی با گروه همسالان و بزرگسالان برقرار نمایند.و از حقوق خود دفاع کنند
مدرس پیشگیری از آسیب های اجتماعی در ادامه خودباوری و امید در زندگی دانش آموزان را ضروری دانست و خاطر نشان کرد: دانش آموزی دارای خودباوری است که در تمامی لحظات زندگی خود از تواناییها و قابلیتهای خود غافل نشود و در مواقع ضروری از آنها استفاده کند. بسیاری از دانش آموزان زمانی که در مسیری به موفقیت دست پیدا نمیکنند؛ دچار ناامیدی و افسردگی میشوند و در کمال ناباوری خود و تواناییهایشان را نادیده میگیرند، این دسته از افراد نباید هرگز امید خود را از دست دهند و همواره باید توانمندیهای خود را پرورش دهند تا مسیری که از دید آنها پنهان مانده را پیدا کنند. بسیاری از ما شکست را پایان زندگی میدانیم؛ اما باید بدانیم که شکست در یک مسیر جدید به معنای این نیست که ما هیچ توانایی و قابلیتی نداریم و دیگر هیچگاه موفق نخواهیم شد؛ بلکه به این معناست که ما باید اشتباهات خود را پیدا کنیم و مجددا از نو شروع کنیم.
وقتی صفت ترسو یا خجالتی بودن را به خود نسبت میدهید، ناخودآگاه به شما الهام میشود که باید براساس این خصوصیات رفتار کنید و از نظر روانشناسی تمایل دارید به فردی بدون خودباوری تبدیل شوید.
شبانی نژاد مدرس آموزش توانمندسازی در شهرستان های جنوب با بیان اینکه دانش آموزان نباید خود را فردی ترسو و خجالتی معرفی کنند اظهار داشتند: یک دانش آموز بجای تصور صفات منفی خود را فردی با اعتماد به نفس بالا تصور کند و خود را در موقعیتهای مورد علاقه تصور کند. تفکر درباره موفقیت و نکات مثبت، مغز را برای رسیدن به موفقیت آماده کرده و خودباوری را در دانش آموزان افزایش میدهد. زمانی که خود را با اعتماد به نفس بالا تصور میکنید؛ خواهید دید که در مدت زمان کوتاهی این خصوصیات مثبت بر بعد شخصیتی شما تاثیر خواهد گذاشت.
وی در پایان از اهمیت مهارت جرات ورزی و خود باوری در دانش آموزان گفتند و افزودند: اهمیت خودباوری در دانش آموزان نه تنها به مسائل تحصیلی و مربوط به موفقیت در کنکور و امتحانات، بلکه به تمام سرنوشت آنها مربوط میشود به طوری که عدم خودباوری در نوجوانان و دانش آموزان، باعث می شود تا ساده ترین کارها هم به درستی انجام نشود.
نظرات
0